Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarı..
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:

“Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız öğretim yılımızın birinci dönemini huzur içerisinde tamamlamış bulunmaktayız.

Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerini alan bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum.

Karne; eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge değildir. Zayıf ve güçlü yönlerinizi analiz etmeniz, eğer varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bir dahaki dönem için tedbirler almanız adına bir imkândır.

2018 – 2019 eğitim öğretim yılı birinci dönemini arkada bırakan öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğretmenlerimizi ve velilerimizi en içten dileklerimle kutluyor huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Hüseyin GENÇ
Söğütlü Belediye Başkanı

Eklenme Tarihi:18-01-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Göreve Başladı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Göreve Başladı.
08-04-2019