Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenler..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Söğütlü’de gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçe milli eğitim müdürü, belediye meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Geçmiş günleri dile getirerek anılarına değinen Başkan Hüseyin GENÇ “Bir eğitimci bir öğretmen olarak Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan siz değerli öğretmenlerimle bir araya gelmek mutluluk ve gurur verici. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, dünü, bu günü ve yarını daha iyi görmelerini sağlayan, hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olan öğretmenlerimize Rabbimizden rahmet, yaşayan öğretmenlerimize esenlikler diliyorum. Bu akşamki programımıza katılarak bizlere onurlandıran tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.”  dedi.

Söğütlü Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan emekli öğretmenlere program sonunda Başkan GENÇ tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Eklenme Tarihi:29-11-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018