Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenler..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Söğütlü’de gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçe milli eğitim müdürü, belediye meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Geçmiş günleri dile getirerek anılarına değinen Başkan Hüseyin GENÇ “Bir eğitimci bir öğretmen olarak Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan siz değerli öğretmenlerimle bir araya gelmek mutluluk ve gurur verici. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, dünü, bu günü ve yarını daha iyi görmelerini sağlayan, hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olan öğretmenlerimize Rabbimizden rahmet, yaşayan öğretmenlerimize esenlikler diliyorum. Bu akşamki programımıza katılarak bizlere onurlandıran tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.”  dedi.

Söğütlü Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan emekli öğretmenlere program sonunda Başkan GENÇ tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Eklenme Tarihi:29-11-2018

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019