Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

Öğretmenlik gibi önemli göreve talip ve en zor şartlarda bile bu görevi hakkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin inşasında etkin rol alacak bireylerin, dünyada da ülkemizi başarıyla temsil edecek beyinlerin yetiştirilmesinde en belirleyici unsur; şüphesiz öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın cefakâr mensuplarıdır. Kutsallığı tartışılmayacak öğretmenlik mesleği, kültür ve medeniyetimizin ebediyete kadar yaşatılmasında da yeri dolmayacak öneme sahiptir.  Anadolu’muzun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dünden bugüne, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yarınki büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında mihenk taşı olacak gençlerimize rehberlik eden, ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum." dedi.

Hüseyin GENÇ

Eklenme Tarihi:26-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Göreve Başladı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Göreve Başladı.
08-04-2019