Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Tö..
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Söğütlü’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla ve 15 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen  program ile gerçekleştirilerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde saygıyla yad edildi.

Törne, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, Söğütlü daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreninde Atatürk büstüne çelenk sunularak başladı. Sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden program, 15 Temmuz Ortaokulunda özenle hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.

Program sonrasında 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında yarışan öğrencilere hediye takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenleri ve binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere güçlü ordumuzla birlikte büyük mücadeleler ve zaferlerle karşılık veren sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış olan Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:15-11-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019