Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Tö..
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Söğütlü’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla ve 15 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen  program ile gerçekleştirilerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde saygıyla yad edildi.

Törne, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, Söğütlü daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreninde Atatürk büstüne çelenk sunularak başladı. Sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden program, 15 Temmuz Ortaokulunda özenle hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.

Program sonrasında 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında yarışan öğrencilere hediye takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenleri ve binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere güçlü ordumuzla birlikte büyük mücadeleler ve zaferlerle karşılık veren sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış olan Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:15-11-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018