Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Tö..
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Söğütlü’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla ve 15 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen  program ile gerçekleştirilerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde saygıyla yad edildi.

Törne, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, Söğütlü daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 80. ölüm yıldönümü anma töreninde Atatürk büstüne çelenk sunularak başladı. Sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden program, 15 Temmuz Ortaokulunda özenle hazırlanan gösterilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.

Program sonrasında 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında yarışan öğrencilere hediye takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenleri ve binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere güçlü ordumuzla birlikte büyük mücadeleler ve zaferlerle karşılık veren sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış olan Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:15-11-2018

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019