Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursa, Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığından gelen Eğitimci Gökmen Deniz Aydın tarafından 6 saatlik uygulamalı ve teorik eğitim verildi.
Eğitim sonrası kursiyerlere Katılım Belgelerini takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın, “İlk Yardım eğitimi, hayati tehlikeyi ortadan kaldırmak, yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak, hasta veya yaralının durumunun kötüleşmesini önlemek ve iyileşmeyi kolaylaştırmak amaçları doğrultusunda verilen hayatı öneme sahip, hepimizin bilmesi gereken bir eğitim. Bu konuda bizlerle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan değerli hocamıza ve emeği geçen Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ediyorum.”  dedi.
Program sonunda kursiyerlere ilk yardım seti takdim edildi.

Eklenme Tarihi:19-10-2018

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018