Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursa, Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığından gelen Eğitimci Gökmen Deniz Aydın tarafından 6 saatlik uygulamalı ve teorik eğitim verildi.
Eğitim sonrası kursiyerlere Katılım Belgelerini takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın, “İlk Yardım eğitimi, hayati tehlikeyi ortadan kaldırmak, yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak, hasta veya yaralının durumunun kötüleşmesini önlemek ve iyileşmeyi kolaylaştırmak amaçları doğrultusunda verilen hayatı öneme sahip, hepimizin bilmesi gereken bir eğitim. Bu konuda bizlerle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan değerli hocamıza ve emeği geçen Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ediyorum.”  dedi.
Program sonunda kursiyerlere ilk yardım seti takdim edildi.

Eklenme Tarihi:19-10-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019