Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursa, Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığından gelen Eğitimci Gökmen Deniz Aydın tarafından 6 saatlik uygulamalı ve teorik eğitim verildi.
Eğitim sonrası kursiyerlere Katılım Belgelerini takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın, “İlk Yardım eğitimi, hayati tehlikeyi ortadan kaldırmak, yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak, hasta veya yaralının durumunun kötüleşmesini önlemek ve iyileşmeyi kolaylaştırmak amaçları doğrultusunda verilen hayatı öneme sahip, hepimizin bilmesi gereken bir eğitim. Bu konuda bizlerle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan değerli hocamıza ve emeği geçen Sakarya Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ediyorum.”  dedi.
Program sonunda kursiyerlere ilk yardım seti takdim edildi.

Eklenme Tarihi:19-10-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018