Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Deva..
Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü Belediye'si ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AĞDAŞ) koordinasyonun da, Akarca mahallesin de doğalgaz çalışmalarına devam ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Şehircilik anlamında ciddi mesafeler aldık. Projelerimiz arasında olan Akarca Mahallesi doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Böylelikle hem havamız temiz olacak, hem de vatandaşlarımız maddi anlamda kazanç sağlayacaklar. 2016 yılında Uygulamalı İmar Planı yapılan Akarca mahallemize 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz verilmesi planlanıyor. Bu ilçenin hikayesini hep birlikte yeniden yazıyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda Söğütlü’nün her mahallesine hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Genç, çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz."  ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019