Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Deva..
Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü Belediye'si ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AĞDAŞ) koordinasyonun da, Akarca mahallesin de doğalgaz çalışmalarına devam ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Şehircilik anlamında ciddi mesafeler aldık. Projelerimiz arasında olan Akarca Mahallesi doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Böylelikle hem havamız temiz olacak, hem de vatandaşlarımız maddi anlamda kazanç sağlayacaklar. 2016 yılında Uygulamalı İmar Planı yapılan Akarca mahallemize 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz verilmesi planlanıyor. Bu ilçenin hikayesini hep birlikte yeniden yazıyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda Söğütlü’nün her mahallesine hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Genç, çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz."  ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018