Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Deva..
Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü Belediye'si ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AĞDAŞ) koordinasyonun da, Akarca mahallesin de doğalgaz çalışmalarına devam ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Şehircilik anlamında ciddi mesafeler aldık. Projelerimiz arasında olan Akarca Mahallesi doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Böylelikle hem havamız temiz olacak, hem de vatandaşlarımız maddi anlamda kazanç sağlayacaklar. 2016 yılında Uygulamalı İmar Planı yapılan Akarca mahallemize 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz verilmesi planlanıyor. Bu ilçenin hikayesini hep birlikte yeniden yazıyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda Söğütlü’nün her mahallesine hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Genç, çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz."  ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019

Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.
06-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019