Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Deva..
Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü Belediye'si ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AĞDAŞ) koordinasyonun da, Akarca mahallesin de doğalgaz çalışmalarına devam ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Şehircilik anlamında ciddi mesafeler aldık. Projelerimiz arasında olan Akarca Mahallesi doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Böylelikle hem havamız temiz olacak, hem de vatandaşlarımız maddi anlamda kazanç sağlayacaklar. 2016 yılında Uygulamalı İmar Planı yapılan Akarca mahallemize 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz verilmesi planlanıyor. Bu ilçenin hikayesini hep birlikte yeniden yazıyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda Söğütlü’nün her mahallesine hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Genç, çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz."  ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı
12-10-2018

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.
12-10-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018