Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Deva..
Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü Belediye'si ve Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AĞDAŞ) koordinasyonun da, Akarca mahallesin de doğalgaz çalışmalarına devam ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Şehircilik anlamında ciddi mesafeler aldık. Projelerimiz arasında olan Akarca Mahallesi doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Böylelikle hem havamız temiz olacak, hem de vatandaşlarımız maddi anlamda kazanç sağlayacaklar. 2016 yılında Uygulamalı İmar Planı yapılan Akarca mahallemize 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz verilmesi planlanıyor. Bu ilçenin hikayesini hep birlikte yeniden yazıyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda Söğütlü’nün her mahallesine hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Genç, çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz."  ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019