Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri..
Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Söğütlü’de Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Cami din görevlileri ile müftülük yetkilileri katıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasının ev sahipliğinde Söğütlü Bahçem Kafede düzenlenen programda din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bugün burada ömrünü dinimize vakfeden kardeşlerimle beraber olmaktan son derece mutluyum. Camilerimiz kardeş bedenlerin birleşerek tek vücut olduğu, inanan gönüllerin huzur bulduğu, yaratılış gayesi olan kulluğun yüce yaratıcıya topluca arz edildiği mübarek ve müstesna yerlerdendir. Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Günün 5 vakti camide bulunan hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile özdeşleşmişlerdir. Doğumdan ölümüze kadar her konuda yanımızda bulunan ve her anımızda yanımızda olan siz değerli din adamlarımızın haftasını kutluyorum. Yaptığınız görev gerçekten çok kutsal bir görevdir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek, program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019