Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri..
Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Söğütlü’de Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Cami din görevlileri ile müftülük yetkilileri katıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasının ev sahipliğinde Söğütlü Bahçem Kafede düzenlenen programda din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bugün burada ömrünü dinimize vakfeden kardeşlerimle beraber olmaktan son derece mutluyum. Camilerimiz kardeş bedenlerin birleşerek tek vücut olduğu, inanan gönüllerin huzur bulduğu, yaratılış gayesi olan kulluğun yüce yaratıcıya topluca arz edildiği mübarek ve müstesna yerlerdendir. Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Günün 5 vakti camide bulunan hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile özdeşleşmişlerdir. Doğumdan ölümüze kadar her konuda yanımızda bulunan ve her anımızda yanımızda olan siz değerli din adamlarımızın haftasını kutluyorum. Yaptığınız görev gerçekten çok kutsal bir görevdir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek, program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019