Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri..
Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Söğütlü’de Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Cami din görevlileri ile müftülük yetkilileri katıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasının ev sahipliğinde Söğütlü Bahçem Kafede düzenlenen programda din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bugün burada ömrünü dinimize vakfeden kardeşlerimle beraber olmaktan son derece mutluyum. Camilerimiz kardeş bedenlerin birleşerek tek vücut olduğu, inanan gönüllerin huzur bulduğu, yaratılış gayesi olan kulluğun yüce yaratıcıya topluca arz edildiği mübarek ve müstesna yerlerdendir. Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Günün 5 vakti camide bulunan hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile özdeşleşmişlerdir. Doğumdan ölümüze kadar her konuda yanımızda bulunan ve her anımızda yanımızda olan siz değerli din adamlarımızın haftasını kutluyorum. Yaptığınız görev gerçekten çok kutsal bir görevdir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek, program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019