Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri..
Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Söğütlü’de Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Cami din görevlileri ile müftülük yetkilileri katıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasının ev sahipliğinde Söğütlü Bahçem Kafede düzenlenen programda din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bugün burada ömrünü dinimize vakfeden kardeşlerimle beraber olmaktan son derece mutluyum. Camilerimiz kardeş bedenlerin birleşerek tek vücut olduğu, inanan gönüllerin huzur bulduğu, yaratılış gayesi olan kulluğun yüce yaratıcıya topluca arz edildiği mübarek ve müstesna yerlerdendir. Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Günün 5 vakti camide bulunan hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile özdeşleşmişlerdir. Doğumdan ölümüze kadar her konuda yanımızda bulunan ve her anımızda yanımızda olan siz değerli din adamlarımızın haftasını kutluyorum. Yaptığınız görev gerçekten çok kutsal bir görevdir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek, program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018