Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri..
Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Söğütlü’de Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Cami din görevlileri ile müftülük yetkilileri katıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasının ev sahipliğinde Söğütlü Bahçem Kafede düzenlenen programda din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bugün burada ömrünü dinimize vakfeden kardeşlerimle beraber olmaktan son derece mutluyum. Camilerimiz kardeş bedenlerin birleşerek tek vücut olduğu, inanan gönüllerin huzur bulduğu, yaratılış gayesi olan kulluğun yüce yaratıcıya topluca arz edildiği mübarek ve müstesna yerlerdendir. Camilerimizi din görevlilerimizden ayrı düşünmek mümkün değildir. Günün 5 vakti camide bulunan hatta zamanlarının çoğunu camide geçiren din görevlilerimiz, cami ile özdeşleşmişlerdir. Doğumdan ölümüze kadar her konuda yanımızda bulunan ve her anımızda yanımızda olan siz değerli din adamlarımızın haftasını kutluyorum. Yaptığınız görev gerçekten çok kutsal bir görevdir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek, program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi:12-10-2018

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019

Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.
06-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019