Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan program saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam ederek İlçe Kaymakamımı Esengül Korkmaz Çiçekli’nin misafirleri makamında ağırlamasıyla sonlandırıldı.

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren, Cumhuriyetimize hayat veren kutlu zaferin adı olduğunu ifade eden Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyarak, yaşatmıştır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıl dönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, minnetle, şükranla anıyor ve tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ise tarihi zaferlerle dolu Türk Milletimizin, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşturan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle, saygıyla andığını ifade etti.

Çelenk sunumu programı sonrası; şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve aileleri, ilçe protokolü ile muhtarlarımızın katılımıyla yemek programında bir araya gelindi.

Eklenme Tarihi:31-08-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018