Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan program saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam ederek İlçe Kaymakamımı Esengül Korkmaz Çiçekli’nin misafirleri makamında ağırlamasıyla sonlandırıldı.

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren, Cumhuriyetimize hayat veren kutlu zaferin adı olduğunu ifade eden Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyarak, yaşatmıştır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıl dönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, minnetle, şükranla anıyor ve tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ise tarihi zaferlerle dolu Türk Milletimizin, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşturan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle, saygıyla andığını ifade etti.

Çelenk sunumu programı sonrası; şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve aileleri, ilçe protokolü ile muhtarlarımızın katılımıyla yemek programında bir araya gelindi.

Eklenme Tarihi:31-08-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019