Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programında misafirlerle tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bir kez daha bizleri birlik ve beraberlik içinde Bayrama kavuşturan Cenab-ı Allah'a hamdolsun. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Kazalardan ve gözyaşından uzak bir Kurban Bayramı geçirmeniz temennisiyle Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını dilerim. Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam Alemi'nde huzur, barış, esenlik, birlik ve beraberliğe vesile olması duasıyla bayramınızı tebrik ederim." dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:27-08-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018