Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programında misafirlerle tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bir kez daha bizleri birlik ve beraberlik içinde Bayrama kavuşturan Cenab-ı Allah'a hamdolsun. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Kazalardan ve gözyaşından uzak bir Kurban Bayramı geçirmeniz temennisiyle Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını dilerim. Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam Alemi'nde huzur, barış, esenlik, birlik ve beraberliğe vesile olması duasıyla bayramınızı tebrik ederim." dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:27-08-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019