Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesi Söğütlü Müftülüğünde düzenlenen programla uğurlandı.

Hacı adaylarını uğurlama programı Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Törene İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, vaizler, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda hacı adayları için dua edilirken duygu dolu anlar yaşandı ve Söğütlü den 13 hacı adayı mübarek topraklara gitmek üzere yolcu edildi.

Hacı kafilesi uğurlama programına katılarak hacı adaylarıyla helalleşen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “2 milyon insanımızın içerisinde çekilen kura sonucunda hacca gitmeyi hak kazanana hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah niyetinizi ve ibadetinizi en güzel şekilde kabul eylesin. Bu kutsal yolculuktan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dönmenizi, sevdiklerinize kavuşmanızı ve yapacağınız Hac ibadetinin şimdiden makbul olmasını Yüce Allah tan niyaz ediyorum” dedi.

Söğütlü nün çınarlarından en yaşlı hacı adayı 92 yaşındaki Mümin Alp uzun zamandır beklediğini belirterek, “Cenabı Hak bütün  Müslümanlara nasip etsin, çok güzel bir duygu, çok mutluyuz.  Tüm din kardeşlerimiz için memleketimiz için Türkiye miz için dua edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018