Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesi Söğütlü Müftülüğünde düzenlenen programla uğurlandı.

Hacı adaylarını uğurlama programı Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Törene İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, vaizler, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda hacı adayları için dua edilirken duygu dolu anlar yaşandı ve Söğütlü den 13 hacı adayı mübarek topraklara gitmek üzere yolcu edildi.

Hacı kafilesi uğurlama programına katılarak hacı adaylarıyla helalleşen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “2 milyon insanımızın içerisinde çekilen kura sonucunda hacca gitmeyi hak kazanana hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah niyetinizi ve ibadetinizi en güzel şekilde kabul eylesin. Bu kutsal yolculuktan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dönmenizi, sevdiklerinize kavuşmanızı ve yapacağınız Hac ibadetinin şimdiden makbul olmasını Yüce Allah tan niyaz ediyorum” dedi.

Söğütlü nün çınarlarından en yaşlı hacı adayı 92 yaşındaki Mümin Alp uzun zamandır beklediğini belirterek, “Cenabı Hak bütün  Müslümanlara nasip etsin, çok güzel bir duygu, çok mutluyuz.  Tüm din kardeşlerimiz için memleketimiz için Türkiye miz için dua edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019