Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesi Söğütlü Müftülüğünde düzenlenen programla uğurlandı.

Hacı adaylarını uğurlama programı Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Törene İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, vaizler, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda hacı adayları için dua edilirken duygu dolu anlar yaşandı ve Söğütlü den 13 hacı adayı mübarek topraklara gitmek üzere yolcu edildi.

Hacı kafilesi uğurlama programına katılarak hacı adaylarıyla helalleşen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “2 milyon insanımızın içerisinde çekilen kura sonucunda hacca gitmeyi hak kazanana hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah niyetinizi ve ibadetinizi en güzel şekilde kabul eylesin. Bu kutsal yolculuktan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dönmenizi, sevdiklerinize kavuşmanızı ve yapacağınız Hac ibadetinin şimdiden makbul olmasını Yüce Allah tan niyaz ediyorum” dedi.

Söğütlü nün çınarlarından en yaşlı hacı adayı 92 yaşındaki Mümin Alp uzun zamandır beklediğini belirterek, “Cenabı Hak bütün  Müslümanlara nasip etsin, çok güzel bir duygu, çok mutluyuz.  Tüm din kardeşlerimiz için memleketimiz için Türkiye miz için dua edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018