Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesi Söğütlü Müftülüğünde düzenlenen programla uğurlandı.

Hacı adaylarını uğurlama programı Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Törene İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, vaizler, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda hacı adayları için dua edilirken duygu dolu anlar yaşandı ve Söğütlü den 13 hacı adayı mübarek topraklara gitmek üzere yolcu edildi.

Hacı kafilesi uğurlama programına katılarak hacı adaylarıyla helalleşen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “2 milyon insanımızın içerisinde çekilen kura sonucunda hacca gitmeyi hak kazanana hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah niyetinizi ve ibadetinizi en güzel şekilde kabul eylesin. Bu kutsal yolculuktan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dönmenizi, sevdiklerinize kavuşmanızı ve yapacağınız Hac ibadetinin şimdiden makbul olmasını Yüce Allah tan niyaz ediyorum” dedi.

Söğütlü nün çınarlarından en yaşlı hacı adayı 92 yaşındaki Mümin Alp uzun zamandır beklediğini belirterek, “Cenabı Hak bütün  Müslümanlara nasip etsin, çok güzel bir duygu, çok mutluyuz.  Tüm din kardeşlerimiz için memleketimiz için Türkiye miz için dua edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019