Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi ..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Genç’in Meclis üyesi Ahmet Paslı ile gerçekleştirdiği ziyarete Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Necat Er eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Genç,  bitme aşamasında olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi ve açıklamalarda bulunarak “24 derslikten oluşan modern koşullara sahip güzel bir okulu Söğütlü’müze ve Sakarya’mıza kavuşturacağız. Yüksekokul Söğütlü için büyük bir özlemdi, inşallah böylelikle özlem sona erecek. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kabulü ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlanan Spor Bilimleri Fakültesinin Söğütlü’ye taşınacak olması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan da, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019