Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi ..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Genç’in Meclis üyesi Ahmet Paslı ile gerçekleştirdiği ziyarete Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Necat Er eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Genç,  bitme aşamasında olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi ve açıklamalarda bulunarak “24 derslikten oluşan modern koşullara sahip güzel bir okulu Söğütlü’müze ve Sakarya’mıza kavuşturacağız. Yüksekokul Söğütlü için büyük bir özlemdi, inşallah böylelikle özlem sona erecek. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kabulü ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlanan Spor Bilimleri Fakültesinin Söğütlü’ye taşınacak olması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan da, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019