Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi ..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Genç’in Meclis üyesi Ahmet Paslı ile gerçekleştirdiği ziyarete Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Necat Er eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Genç,  bitme aşamasında olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi ve açıklamalarda bulunarak “24 derslikten oluşan modern koşullara sahip güzel bir okulu Söğütlü’müze ve Sakarya’mıza kavuşturacağız. Yüksekokul Söğütlü için büyük bir özlemdi, inşallah böylelikle özlem sona erecek. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kabulü ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlanan Spor Bilimleri Fakültesinin Söğütlü’ye taşınacak olması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan da, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018