Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi ..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Genç’in Meclis üyesi Ahmet Paslı ile gerçekleştirdiği ziyarete Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Necat Er eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Genç,  bitme aşamasında olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi ve açıklamalarda bulunarak “24 derslikten oluşan modern koşullara sahip güzel bir okulu Söğütlü’müze ve Sakarya’mıza kavuşturacağız. Yüksekokul Söğütlü için büyük bir özlemdi, inşallah böylelikle özlem sona erecek. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kabulü ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlanan Spor Bilimleri Fakültesinin Söğütlü’ye taşınacak olması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan da, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:13-08-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018