Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiy..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası ilk etabı 3 Temmuz Salı günü Söğütlü parkuru zamana karşı yarışları gerçekleştirildi.

Söğütlü Akçakamış parkurunda gerçekleştirilen ilk gün yarışlarını; Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu takip etti.

Büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride, Kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcuların pedal çevirdiği şampiyonada 184 sporcu madalya aradı.

Söğütlü “Zamana Karşı" yarışlarında Sakarya Büyükşehir Belediye sporcusu Ahmet Örken, rakiplerini geçerek beşinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. Konya Torku Şekerspor’dan Muhammet Atalay ikinci olurken Ferit Can Şanlı ise Türkiye üçüncü oldu.

Protokol üyeleri, yarışlarda başarılı olan sporculara madalyalarını ve ödüllerini birlikte takdim etti ve ardından programda emeği geçenlere Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Söğütlü Belediyesi tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:12-07-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019