Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiy..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası ilk etabı 3 Temmuz Salı günü Söğütlü parkuru zamana karşı yarışları gerçekleştirildi.

Söğütlü Akçakamış parkurunda gerçekleştirilen ilk gün yarışlarını; Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu takip etti.

Büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride, Kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcuların pedal çevirdiği şampiyonada 184 sporcu madalya aradı.

Söğütlü “Zamana Karşı" yarışlarında Sakarya Büyükşehir Belediye sporcusu Ahmet Örken, rakiplerini geçerek beşinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. Konya Torku Şekerspor’dan Muhammet Atalay ikinci olurken Ferit Can Şanlı ise Türkiye üçüncü oldu.

Protokol üyeleri, yarışlarda başarılı olan sporculara madalyalarını ve ödüllerini birlikte takdim etti ve ardından programda emeği geçenlere Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Söğütlü Belediyesi tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:12-07-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019