Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiy..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası ilk etabı 3 Temmuz Salı günü Söğütlü parkuru zamana karşı yarışları gerçekleştirildi.

Söğütlü Akçakamış parkurunda gerçekleştirilen ilk gün yarışlarını; Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu takip etti.

Büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride, Kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcuların pedal çevirdiği şampiyonada 184 sporcu madalya aradı.

Söğütlü “Zamana Karşı" yarışlarında Sakarya Büyükşehir Belediye sporcusu Ahmet Örken, rakiplerini geçerek beşinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. Konya Torku Şekerspor’dan Muhammet Atalay ikinci olurken Ferit Can Şanlı ise Türkiye üçüncü oldu.

Protokol üyeleri, yarışlarda başarılı olan sporculara madalyalarını ve ödüllerini birlikte takdim etti ve ardından programda emeği geçenlere Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Söğütlü Belediyesi tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:12-07-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018