Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşek..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye yüksek oranda destek veren Söğütlü ilçesinde 23 mahalle arasında 1. sırada olan Levent mahallesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Söğütlü ilçesinde % 91 oranında seçimlere katılım sağlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Genç,  “Seçim süreci boyunca mahalle mahalle gezerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Şimdi de teşekkür zamanı.  Hamdolsun Söğütlü de sizlerin sayesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. %87 oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Levent mahallemiz sakinlerine, %74 oy oranıyla Milletvekillerimize, Ak Partiye verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Rüstemler mahallemiz sakinlerine ve tüm Söğütlü halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

Söğütlü Cumhurbaşkanlığı oy yüzdesi sıralaması 1. Levent mahallesi ( %87), 2. Rüstemler Mahallesi (%82), 3. İmamlar mahallesi (%74).

Ak Parti 27. Dönem Milletvekilleri oy yüzdesi sıralaması 1. Rüstemler mahallesi (%74), 2.İmamlar mahallesi (%67), 3. Levent mahallesi (%66).

Eklenme Tarihi:03-07-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019