Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşek..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye yüksek oranda destek veren Söğütlü ilçesinde 23 mahalle arasında 1. sırada olan Levent mahallesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Söğütlü ilçesinde % 91 oranında seçimlere katılım sağlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Genç,  “Seçim süreci boyunca mahalle mahalle gezerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Şimdi de teşekkür zamanı.  Hamdolsun Söğütlü de sizlerin sayesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. %87 oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Levent mahallemiz sakinlerine, %74 oy oranıyla Milletvekillerimize, Ak Partiye verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Rüstemler mahallemiz sakinlerine ve tüm Söğütlü halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

Söğütlü Cumhurbaşkanlığı oy yüzdesi sıralaması 1. Levent mahallesi ( %87), 2. Rüstemler Mahallesi (%82), 3. İmamlar mahallesi (%74).

Ak Parti 27. Dönem Milletvekilleri oy yüzdesi sıralaması 1. Rüstemler mahallesi (%74), 2.İmamlar mahallesi (%67), 3. Levent mahallesi (%66).

Eklenme Tarihi:03-07-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018