Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşek..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye yüksek oranda destek veren Söğütlü ilçesinde 23 mahalle arasında 1. sırada olan Levent mahallesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Söğütlü ilçesinde % 91 oranında seçimlere katılım sağlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Genç,  “Seçim süreci boyunca mahalle mahalle gezerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Şimdi de teşekkür zamanı.  Hamdolsun Söğütlü de sizlerin sayesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. %87 oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Levent mahallemiz sakinlerine, %74 oy oranıyla Milletvekillerimize, Ak Partiye verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Rüstemler mahallemiz sakinlerine ve tüm Söğütlü halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

Söğütlü Cumhurbaşkanlığı oy yüzdesi sıralaması 1. Levent mahallesi ( %87), 2. Rüstemler Mahallesi (%82), 3. İmamlar mahallesi (%74).

Ak Parti 27. Dönem Milletvekilleri oy yüzdesi sıralaması 1. Rüstemler mahallesi (%74), 2.İmamlar mahallesi (%67), 3. Levent mahallesi (%66).

Eklenme Tarihi:03-07-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019