Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşek..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye yüksek oranda destek veren Söğütlü ilçesinde 23 mahalle arasında 1. sırada olan Levent mahallesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Söğütlü ilçesinde % 91 oranında seçimlere katılım sağlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Genç,  “Seçim süreci boyunca mahalle mahalle gezerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Şimdi de teşekkür zamanı.  Hamdolsun Söğütlü de sizlerin sayesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. %87 oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Levent mahallemiz sakinlerine, %74 oy oranıyla Milletvekillerimize, Ak Partiye verdiği destek ile mahallelerimiz arasında 1. olan Rüstemler mahallemiz sakinlerine ve tüm Söğütlü halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

Söğütlü Cumhurbaşkanlığı oy yüzdesi sıralaması 1. Levent mahallesi ( %87), 2. Rüstemler Mahallesi (%82), 3. İmamlar mahallesi (%74).

Ak Parti 27. Dönem Milletvekilleri oy yüzdesi sıralaması 1. Rüstemler mahallesi (%74), 2.İmamlar mahallesi (%67), 3. Levent mahallesi (%66).

Eklenme Tarihi:03-07-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018