Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Önc..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti

Söğütlü Belediyesi, Sakarya ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi.

Söğütlü Bahçem kafede gerçekleştirilen toplantıya; ilçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, yarışma koordinatörü ve ilçe protokolü katıldı.

3 – 4 - 5 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarışlar, 3 Temmuz tarihinde Söğütlü “Zamana Karşı”, 4 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Camili “Yol Yarışı” ve 5 Temmuz Atatürk Stadyumu- Taraklı “Yol Yarışı” olacak şekilde 3 günde tamamlanacaktır.

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının Söğütlü’de yapılacak olan ilk etabında; büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride zamana karşı yarışacaklar.
Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü ayağı hazırlıkları Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilecektir. Yarışlar sabah 09:00 da başlayarak saat 18:00’de son bulacak. Bir yandan yarışlara devam edilirken bir yandan da kategorilerinde zaman karşı yarışlarını tamamlayan sporculara ödül töreni düzenlenecektir. Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın Sakarya’da gerçekleştiriliyor olması ve bu büyük organizasyonda Söğütlü’müzü de yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. Ayrıca    2-5 yaş aralığındaki çocuklarımız için Söğütlü Festival Alanında mini bir bisiklet yarışması düzenlenecektir. 3 Temmuz Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına ve çocuklarımız için düzenlenen bisiklet etkinliğine herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Sporcu kayıtları ve teknik toplantı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Eklenme Tarihi:30-06-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti