Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Önc..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti

Söğütlü Belediyesi, Sakarya ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi.

Söğütlü Bahçem kafede gerçekleştirilen toplantıya; ilçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, yarışma koordinatörü ve ilçe protokolü katıldı.

3 – 4 - 5 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarışlar, 3 Temmuz tarihinde Söğütlü “Zamana Karşı”, 4 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Camili “Yol Yarışı” ve 5 Temmuz Atatürk Stadyumu- Taraklı “Yol Yarışı” olacak şekilde 3 günde tamamlanacaktır.

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının Söğütlü’de yapılacak olan ilk etabında; büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride zamana karşı yarışacaklar.
Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü ayağı hazırlıkları Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilecektir. Yarışlar sabah 09:00 da başlayarak saat 18:00’de son bulacak. Bir yandan yarışlara devam edilirken bir yandan da kategorilerinde zaman karşı yarışlarını tamamlayan sporculara ödül töreni düzenlenecektir. Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın Sakarya’da gerçekleştiriliyor olması ve bu büyük organizasyonda Söğütlü’müzü de yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. Ayrıca    2-5 yaş aralığındaki çocuklarımız için Söğütlü Festival Alanında mini bir bisiklet yarışması düzenlenecektir. 3 Temmuz Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına ve çocuklarımız için düzenlenen bisiklet etkinliğine herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Sporcu kayıtları ve teknik toplantı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Eklenme Tarihi:30-06-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018