Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Önc..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti

Söğütlü Belediyesi, Sakarya ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi.

Söğütlü Bahçem kafede gerçekleştirilen toplantıya; ilçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, yarışma koordinatörü ve ilçe protokolü katıldı.

3 – 4 - 5 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarışlar, 3 Temmuz tarihinde Söğütlü “Zamana Karşı”, 4 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Camili “Yol Yarışı” ve 5 Temmuz Atatürk Stadyumu- Taraklı “Yol Yarışı” olacak şekilde 3 günde tamamlanacaktır.

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının Söğütlü’de yapılacak olan ilk etabında; büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride zamana karşı yarışacaklar.
Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü ayağı hazırlıkları Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilecektir. Yarışlar sabah 09:00 da başlayarak saat 18:00’de son bulacak. Bir yandan yarışlara devam edilirken bir yandan da kategorilerinde zaman karşı yarışlarını tamamlayan sporculara ödül töreni düzenlenecektir. Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın Sakarya’da gerçekleştiriliyor olması ve bu büyük organizasyonda Söğütlü’müzü de yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. Ayrıca    2-5 yaş aralığındaki çocuklarımız için Söğütlü Festival Alanında mini bir bisiklet yarışması düzenlenecektir. 3 Temmuz Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına ve çocuklarımız için düzenlenen bisiklet etkinliğine herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Sporcu kayıtları ve teknik toplantı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Eklenme Tarihi:30-06-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019