Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Önc..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti

Söğütlü Belediyesi, Sakarya ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi.

Söğütlü Bahçem kafede gerçekleştirilen toplantıya; ilçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, yarışma koordinatörü ve ilçe protokolü katıldı.

3 – 4 - 5 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarışlar, 3 Temmuz tarihinde Söğütlü “Zamana Karşı”, 4 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Camili “Yol Yarışı” ve 5 Temmuz Atatürk Stadyumu- Taraklı “Yol Yarışı” olacak şekilde 3 günde tamamlanacaktır.

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının Söğütlü’de yapılacak olan ilk etabında; büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride zamana karşı yarışacaklar.
Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü ayağı hazırlıkları Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilecektir. Yarışlar sabah 09:00 da başlayarak saat 18:00’de son bulacak. Bir yandan yarışlara devam edilirken bir yandan da kategorilerinde zaman karşı yarışlarını tamamlayan sporculara ödül töreni düzenlenecektir. Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın Sakarya’da gerçekleştiriliyor olması ve bu büyük organizasyonda Söğütlü’müzü de yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. Ayrıca    2-5 yaş aralığındaki çocuklarımız için Söğütlü Festival Alanında mini bir bisiklet yarışması düzenlenecektir. 3 Temmuz Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına ve çocuklarımız için düzenlenen bisiklet etkinliğine herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Sporcu kayıtları ve teknik toplantı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Eklenme Tarihi:30-06-2018

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019