Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e ..
Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Söğütlü Muhtarları, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekillilerinin belirlendiği 24 Haziran genel seçimlerinde güzel bir sonuç alan Söğütlü’nün seçim zaferi sevincini paylaşmak için Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz muhtarlarına ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her mahallemizde Ak Parti diğer partilere göre önde çıktı. İlçe halkımız her seçimde olduğu gibi bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, kendi hür iradesiyle “Vakit Türkiye Vakti” olduğunu sandıklarda gösterdi ve bu kutlu yolda devam dedi. Vefakâr Türk milleti 16 yıldır ülkemiz için yapılan hizmetleri, fedakarlıkları karşılıksız bırakmadı. Güçlü Türkiye’mizin önünden engeller kalktı aydınlık geleceğin inşası için şimdi hizmet vakti.

24 Haziran seçimlerinde büyük bir özveriyle sandık başına gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirerek bizlere, partimize destek olan tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”
dedi.

Eklenme Tarihi:27-06-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019