Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e ..
Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Söğütlü Muhtarları, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekillilerinin belirlendiği 24 Haziran genel seçimlerinde güzel bir sonuç alan Söğütlü’nün seçim zaferi sevincini paylaşmak için Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz muhtarlarına ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her mahallemizde Ak Parti diğer partilere göre önde çıktı. İlçe halkımız her seçimde olduğu gibi bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, kendi hür iradesiyle “Vakit Türkiye Vakti” olduğunu sandıklarda gösterdi ve bu kutlu yolda devam dedi. Vefakâr Türk milleti 16 yıldır ülkemiz için yapılan hizmetleri, fedakarlıkları karşılıksız bırakmadı. Güçlü Türkiye’mizin önünden engeller kalktı aydınlık geleceğin inşası için şimdi hizmet vakti.

24 Haziran seçimlerinde büyük bir özveriyle sandık başına gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirerek bizlere, partimize destek olan tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”
dedi.

Eklenme Tarihi:27-06-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019