Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e ..
Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Söğütlü Muhtarları, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekillilerinin belirlendiği 24 Haziran genel seçimlerinde güzel bir sonuç alan Söğütlü’nün seçim zaferi sevincini paylaşmak için Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz muhtarlarına ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her mahallemizde Ak Parti diğer partilere göre önde çıktı. İlçe halkımız her seçimde olduğu gibi bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, kendi hür iradesiyle “Vakit Türkiye Vakti” olduğunu sandıklarda gösterdi ve bu kutlu yolda devam dedi. Vefakâr Türk milleti 16 yıldır ülkemiz için yapılan hizmetleri, fedakarlıkları karşılıksız bırakmadı. Güçlü Türkiye’mizin önünden engeller kalktı aydınlık geleceğin inşası için şimdi hizmet vakti.

24 Haziran seçimlerinde büyük bir özveriyle sandık başına gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirerek bizlere, partimize destek olan tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”
dedi.

Eklenme Tarihi:27-06-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018