Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e ..
Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Söğütlü Muhtarları, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekillilerinin belirlendiği 24 Haziran genel seçimlerinde güzel bir sonuç alan Söğütlü’nün seçim zaferi sevincini paylaşmak için Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz muhtarlarına ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her mahallemizde Ak Parti diğer partilere göre önde çıktı. İlçe halkımız her seçimde olduğu gibi bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, kendi hür iradesiyle “Vakit Türkiye Vakti” olduğunu sandıklarda gösterdi ve bu kutlu yolda devam dedi. Vefakâr Türk milleti 16 yıldır ülkemiz için yapılan hizmetleri, fedakarlıkları karşılıksız bırakmadı. Güçlü Türkiye’mizin önünden engeller kalktı aydınlık geleceğin inşası için şimdi hizmet vakti.

24 Haziran seçimlerinde büyük bir özveriyle sandık başına gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirerek bizlere, partimize destek olan tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”
dedi.

Eklenme Tarihi:27-06-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018