Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası 1. ..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası 1. Etabı Söğütlü’de

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na Sakarya ev sahipliği yapıyor.
3 – 4 - 5 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecek yarışlar, 3 Temmuz tarihinde Söğütlü “Zamana Karşı”, 4 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Camili “Yol Yarışı”  ve 5 Temmuz Atatürk Stadyumu- Taraklı “ Yol Yarışı” olacak şekilde 3 günde gerçekleştirilecektir.

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının Söğütlü’de yapılacak olan ilk etabında; büyük erkekler 36 km, genç erkekler 27 km, büyük bayanlar 18 km ve masterlar 18 km’de olmak üzere 4 kategoride zamana karşı yarışacaklar.
Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü ayağı hazırlıkları Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilecektir. Yarışlar sabah 09:00 da başlayarak saat 18:00’de son bulacak. Bir yandan yarışlara devam edilirken bir yandan da kategorilerinde zaman karşı yarışlarını tamamlayan sporculara ödül töreni düzenlenecektir. Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın Sakarya’da gerçekleştiriliyor olması ve bu büyük organizasyonda Söğütlü’müzü de yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. 3 Temmuz Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Sporcu kayıtları ve teknik toplantı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.
Detaylı bilgiye Türkiye Bisiklet Federasyonu sitesinden ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi:23-06-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019