PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.

Söğütlü Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulları tasarlandı. Üzerinde Söğütlü Belediye logosu bulunan Söğütlü ilçesinin değerlerini yansıtan çeşitli görseller ile oluşturulan posta pulu sayesinde Söğütlü’nün tanıtımı sağlanıyor.

Söğütlü Belediyesi’ne özel olarak bastırılan kurumsal pullar, belediye tarafından gönderilen zarflara yapıştırılırken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde basımı uygun görülen pulların kendilerine teslim edildiğini söyleyen Söğütlü Belediye Başkan Hüseyin Genç, ’Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesi kapsamında Sakarya PTT Başmüdürlüğümüz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, Söğütlü Belediyesinin kurumsal logosunun ve ilçenin kültürel, tarihi değerlerinin ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pulları bastırdık. Pullarımızı resmi posta gönderilerimizde kullanacağız. Bu çalışmayı, Söğütlü Kurumsal kimliğimizin ön plana çıkması adına önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Pulların hazırlanmasında emeği geçen PTT Genel Müdürlüğü ve Sakarya PTT Başmüdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:21-06-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018