PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.

Söğütlü Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulları tasarlandı. Üzerinde Söğütlü Belediye logosu bulunan Söğütlü ilçesinin değerlerini yansıtan çeşitli görseller ile oluşturulan posta pulu sayesinde Söğütlü’nün tanıtımı sağlanıyor.

Söğütlü Belediyesi’ne özel olarak bastırılan kurumsal pullar, belediye tarafından gönderilen zarflara yapıştırılırken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde basımı uygun görülen pulların kendilerine teslim edildiğini söyleyen Söğütlü Belediye Başkan Hüseyin Genç, ’Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesi kapsamında Sakarya PTT Başmüdürlüğümüz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, Söğütlü Belediyesinin kurumsal logosunun ve ilçenin kültürel, tarihi değerlerinin ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pulları bastırdık. Pullarımızı resmi posta gönderilerimizde kullanacağız. Bu çalışmayı, Söğütlü Kurumsal kimliğimizin ön plana çıkması adına önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Pulların hazırlanmasında emeği geçen PTT Genel Müdürlüğü ve Sakarya PTT Başmüdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:21-06-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018