PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.

Söğütlü Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulları tasarlandı. Üzerinde Söğütlü Belediye logosu bulunan Söğütlü ilçesinin değerlerini yansıtan çeşitli görseller ile oluşturulan posta pulu sayesinde Söğütlü’nün tanıtımı sağlanıyor.

Söğütlü Belediyesi’ne özel olarak bastırılan kurumsal pullar, belediye tarafından gönderilen zarflara yapıştırılırken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde basımı uygun görülen pulların kendilerine teslim edildiğini söyleyen Söğütlü Belediye Başkan Hüseyin Genç, ’Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesi kapsamında Sakarya PTT Başmüdürlüğümüz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, Söğütlü Belediyesinin kurumsal logosunun ve ilçenin kültürel, tarihi değerlerinin ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pulları bastırdık. Pullarımızı resmi posta gönderilerimizde kullanacağız. Bu çalışmayı, Söğütlü Kurumsal kimliğimizin ön plana çıkması adına önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Pulların hazırlanmasında emeği geçen PTT Genel Müdürlüğü ve Sakarya PTT Başmüdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:21-06-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019