PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.

Söğütlü Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulları tasarlandı. Üzerinde Söğütlü Belediye logosu bulunan Söğütlü ilçesinin değerlerini yansıtan çeşitli görseller ile oluşturulan posta pulu sayesinde Söğütlü’nün tanıtımı sağlanıyor.

Söğütlü Belediyesi’ne özel olarak bastırılan kurumsal pullar, belediye tarafından gönderilen zarflara yapıştırılırken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde basımı uygun görülen pulların kendilerine teslim edildiğini söyleyen Söğütlü Belediye Başkan Hüseyin Genç, ’Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesi kapsamında Sakarya PTT Başmüdürlüğümüz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, Söğütlü Belediyesinin kurumsal logosunun ve ilçenin kültürel, tarihi değerlerinin ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pulları bastırdık. Pullarımızı resmi posta gönderilerimizde kullanacağız. Bu çalışmayı, Söğütlü Kurumsal kimliğimizin ön plana çıkması adına önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Pulların hazırlanmasında emeği geçen PTT Genel Müdürlüğü ve Sakarya PTT Başmüdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:21-06-2018

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019