PTT'den Söğütlü Belediyesine Özel Pul
Söğütlü Belediyesi ilçenin tanıtımını yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesinden yararlanarak kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdı.

Söğütlü Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulları tasarlandı. Üzerinde Söğütlü Belediye logosu bulunan Söğütlü ilçesinin değerlerini yansıtan çeşitli görseller ile oluşturulan posta pulu sayesinde Söğütlü’nün tanıtımı sağlanıyor.

Söğütlü Belediyesi’ne özel olarak bastırılan kurumsal pullar, belediye tarafından gönderilen zarflara yapıştırılırken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde basımı uygun görülen pulların kendilerine teslim edildiğini söyleyen Söğütlü Belediye Başkan Hüseyin Genç, ’Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesi kapsamında Sakarya PTT Başmüdürlüğümüz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, Söğütlü Belediyesinin kurumsal logosunun ve ilçenin kültürel, tarihi değerlerinin ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pulları bastırdık. Pullarımızı resmi posta gönderilerimizde kullanacağız. Bu çalışmayı, Söğütlü Kurumsal kimliğimizin ön plana çıkması adına önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Pulların hazırlanmasında emeği geçen PTT Genel Müdürlüğü ve Sakarya PTT Başmüdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:21-06-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019