Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programına ilçe protokolü, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ve personelleri, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı ve teşkilatı ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Başkan Hüseyin Genç ve İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulundular ve tatlı ikramının ardından Söğütlü Belediyesi’nin bayramlaşma programına geçildi.

Söğütlü Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programa; belediye personeli, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Personelle ayrı ayrı bayramlaşma imkanı bulan Başkan Genç tüm personelin bayramını kutlayarak, “ Söğütlü Belediyesi olarak kocaman bir aile olduğumuzun bilinciyle birlik beraberlik ve dayanışma içinde güzel bir ramazan ayını arkamızda bırakarak Ramazan Bayramına kavuştuk. Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yüce Mevlam nice ramazanlara ve bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip eylesin. Mübarek Ramazan Bayramımızın ülkemizde ve tüm İslam Aleminde huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:19-06-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018