Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programına ilçe protokolü, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ve personelleri, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı ve teşkilatı ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Başkan Hüseyin Genç ve İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulundular ve tatlı ikramının ardından Söğütlü Belediyesi’nin bayramlaşma programına geçildi.

Söğütlü Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programa; belediye personeli, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Personelle ayrı ayrı bayramlaşma imkanı bulan Başkan Genç tüm personelin bayramını kutlayarak, “ Söğütlü Belediyesi olarak kocaman bir aile olduğumuzun bilinciyle birlik beraberlik ve dayanışma içinde güzel bir ramazan ayını arkamızda bırakarak Ramazan Bayramına kavuştuk. Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yüce Mevlam nice ramazanlara ve bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip eylesin. Mübarek Ramazan Bayramımızın ülkemizde ve tüm İslam Aleminde huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:19-06-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018