Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programına ilçe protokolü, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ve personelleri, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı ve teşkilatı ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Başkan Hüseyin Genç ve İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulundular ve tatlı ikramının ardından Söğütlü Belediyesi’nin bayramlaşma programına geçildi.

Söğütlü Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programa; belediye personeli, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Personelle ayrı ayrı bayramlaşma imkanı bulan Başkan Genç tüm personelin bayramını kutlayarak, “ Söğütlü Belediyesi olarak kocaman bir aile olduğumuzun bilinciyle birlik beraberlik ve dayanışma içinde güzel bir ramazan ayını arkamızda bırakarak Ramazan Bayramına kavuştuk. Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yüce Mevlam nice ramazanlara ve bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip eylesin. Mübarek Ramazan Bayramımızın ülkemizde ve tüm İslam Aleminde huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:19-06-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019