Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Söğütlü Bahçem kafede gerçekleşen bayramlaşma programına ilçe protokolü, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri ve personelleri, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı ve teşkilatı ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Başkan Hüseyin Genç ve İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hasbihalde bulundular ve tatlı ikramının ardından Söğütlü Belediyesi’nin bayramlaşma programına geçildi.

Söğütlü Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programa; belediye personeli, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Personelle ayrı ayrı bayramlaşma imkanı bulan Başkan Genç tüm personelin bayramını kutlayarak, “ Söğütlü Belediyesi olarak kocaman bir aile olduğumuzun bilinciyle birlik beraberlik ve dayanışma içinde güzel bir ramazan ayını arkamızda bırakarak Ramazan Bayramına kavuştuk. Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yüce Mevlam nice ramazanlara ve bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip eylesin. Mübarek Ramazan Bayramımızın ülkemizde ve tüm İslam Aleminde huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Program sonrasında ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:19-06-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019