Söğütlü’de Karne Sevinci

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İmam Hatip Ortaokulundaki karne törenine katılarak 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını başarıyla bitiren öğrencilerin karne sevincini paylaştı.
Karnelerini İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in elinden almak öğrencileri bir hayli heyecanlandırdı.

Öğrencilerle birlikte sohbet eden Kaymakam Esengül Korkmaz ve Başkan Genç, bir sonraki eğitim-öğretim dönemi için öğrencilerin taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi.

Başkan Genç, törende yaptığı konuşmada, “Okulunuzda yaptığımız çalışmaların not olarak değerlendirildiği ve tatlı bir heyecanla beklenen karnelerinizi aldınız. Dinlenme ve eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz güzel bir tatil sizleri bekliyor. Almış olduğunuz karne, bu öğretim yılında alınan tüm notlarınızın bileşkesidir ve derslerdeki bilgi düzeyinizi gösterir. Dolayısıyla karnenizdeki notlar, kişilik değerinin veya zekanın değil, yapılan çalışmaların ve sergilenen çabanın bir göstergesidir. Sizlerin daha da başarılı olabilmesi için en büyük gayemiz sağlıklı ve verimli eğitim ortamları kurmak. O yüzden bu günden sizler için yarınlarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Biz belediye olarak eğitim için her şeye hazırız. Her birinizi tek tek kutluyorum ve hayatınızın her döneminde başarılar diliyorum.”  dedi.

Eklenme Tarihi:09-06-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018