Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü programını, Söğütlü Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan coşkusunu tüm ilçelere ulaştıyor. Mobil Etkinlik Tırı’nın bu defaki durağı Söğütlü oldu.

Söğütlü Yeniköy Mahallesinde düzenlenen programla Söğütlü’deki minikler keyifli  bir akşam yaşadı. Vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye, özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Mehteran Gösterisi, Karagöz ve Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir, Keloğlan ve Nasrettin Hocanın birbirinden güzel gösterileri ilgi ile izledi.

Programda çocuklarla birlikte olarak miniklerin coşkusunu paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız bu mübarek günleri, çocuklarımız için  aynı zamanda bir bayram havasına çevirerek ilçe halkımıza çok güzel bir program sunuldu. Mehteran takımı, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterileri ile miniklerimizin keyifli bir gece geçirilmesine vesile olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve bu etkinliklerde görev alan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:24-05-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.
19-06-2018

Söğütlü’de Karne Sevinci