Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesa..
Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Oy Birliği ile Onaylandı

Söğütlü Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında 2017 yılı bütçe kesin hesabı görüşülerek onaylandı.
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında toplanan mayıs ayı meclis toplantısında Ak Parti ve MHP Meclis Üyelerinin eksiksiz katılımı ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı bütçe kesin hesabı konusunun görüşüldüğü Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde, AK Parti ve MHP grup sözcülerinin, bütçe ile ilgili olumlu görüşlerini dile getirmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 2017 mali yılının gelir ve gider de tahmini bütçesinin istenilen oranda gerçekleşme sağladığını dile getirerek "Bütçemiz her yıl düzenli olarak yükseliyor ve buna mukabil gerçekleşme oranımız da yükseliyor. Güzel bir mali yılı geride bıraktık. Söz verdiğimiz hizmetler imkanlarımız doğrultusunda en iyi şekilde gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edecektir. Mali başarı da emeği olan meclis üyelerimize ve çalışanlarıma teşekkür ederim" dedi.
 Konuşmaların ardından Söğütlü Belediyesinin 2017 yılı kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

2017 yılı kesin hesabının oy birliği ile kabul edilmesi ardından birlik beraberlik yemeğine geçildi.

Eklenme Tarihi:11-05-2018

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018