Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesa..
Söğütlü’de 2017 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Oy Birliği ile Onaylandı

Söğütlü Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında 2017 yılı bütçe kesin hesabı görüşülerek onaylandı.
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in başkanlığında toplanan mayıs ayı meclis toplantısında Ak Parti ve MHP Meclis Üyelerinin eksiksiz katılımı ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı bütçe kesin hesabı konusunun görüşüldüğü Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde, AK Parti ve MHP grup sözcülerinin, bütçe ile ilgili olumlu görüşlerini dile getirmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 2017 mali yılının gelir ve gider de tahmini bütçesinin istenilen oranda gerçekleşme sağladığını dile getirerek "Bütçemiz her yıl düzenli olarak yükseliyor ve buna mukabil gerçekleşme oranımız da yükseliyor. Güzel bir mali yılı geride bıraktık. Söz verdiğimiz hizmetler imkanlarımız doğrultusunda en iyi şekilde gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edecektir. Mali başarı da emeği olan meclis üyelerimize ve çalışanlarıma teşekkür ederim" dedi.
 Konuşmaların ardından Söğütlü Belediyesinin 2017 yılı kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

2017 yılı kesin hesabının oy birliği ile kabul edilmesi ardından birlik beraberlik yemeğine geçildi.

Eklenme Tarihi:11-05-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.