Söğütlü‘de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ..
Söğütlü‘de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Söğütlü’de 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Jandarma Komutanı Cengiz Kıran, ilçe protokolü, meclis üyeleri, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda ilçe halkının katılımıyla Söğütlü kapalı pazar alanında düzenlendi.

Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlandığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğretmen ve öğrencilerin büyük emekler vererek hazırlandıkları müzikli gösteriler, günün anlam ve önemini ifade eden şiirler ve halk oyunları eşliğinde gerçekleştirildi.

Program sonunda şiir, kompozisyon, resim gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Eklenme Tarihi:23-04-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018