Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ..
Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ile AGORA’da sizlerle buluşuyor.

Söğütlü’nün tarihi zenginliklerini, coğrafi güzelliklerini, kültürel özelliklerini ve yöresel ürünlerini AGORA İş Merkezinde sizlere sunmak üzere 14 – 15 Nisan tarihlerinde “Söğütlü Günleri “ adı altında etkinlikler gerçekleştirecektir.

Söğütlü, tarihin tozlu sayfalarına gömülen Bizanslar dönemine ait 9 asırlık Harmantepe Kalesiye… Yeşiliyle mavisiyle fotoğraf karelerini süsleyecek aynı zamanda doğa yürüyüşü, bisiklet gezintileri ve çadır turizmi için uygun yerlerden biri olan Akgöl mesire alanıyla… Gizemli güzelliği ile keşfedilmeyi bekleyen mağarasıyla… 1985 yılından bu yana kültür, sanat, spor, tarım, hayvancılık festivali ve yağlı güreşleriyle; bu yılda 13- 16 Eylül 2018 tarihleri arasında 34. sü düzenlenecek olan Söğütlü Festivali ve Tarım Fuarıyla… Manav, muhacir, yörük, boşnak, çerkez, laz gibi birçok yerel kültürüyle bir arada huzur için yaşayan milletlerin kültürel değerleriyle… Şeker pancarından üretilen pancar pekmezi ve lokumu gibi yöresel tatlarıyla AGORA caddede sizlerle buluşuyor.

Söğütlü Belediyesi olarak, 14 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Söğütlü Günleri “ adlı programımızın 14 Nisan Cumartesi saat 14:00de gerçekleştirilecek açılışa tüm halkımızı davet ediyoruz.

Eklenme Tarihi:13-04-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018