Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ..
Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ile AGORA’da sizlerle buluşuyor.

Söğütlü’nün tarihi zenginliklerini, coğrafi güzelliklerini, kültürel özelliklerini ve yöresel ürünlerini AGORA İş Merkezinde sizlere sunmak üzere 14 – 15 Nisan tarihlerinde “Söğütlü Günleri “ adı altında etkinlikler gerçekleştirecektir.

Söğütlü, tarihin tozlu sayfalarına gömülen Bizanslar dönemine ait 9 asırlık Harmantepe Kalesiye… Yeşiliyle mavisiyle fotoğraf karelerini süsleyecek aynı zamanda doğa yürüyüşü, bisiklet gezintileri ve çadır turizmi için uygun yerlerden biri olan Akgöl mesire alanıyla… Gizemli güzelliği ile keşfedilmeyi bekleyen mağarasıyla… 1985 yılından bu yana kültür, sanat, spor, tarım, hayvancılık festivali ve yağlı güreşleriyle; bu yılda 13- 16 Eylül 2018 tarihleri arasında 34. sü düzenlenecek olan Söğütlü Festivali ve Tarım Fuarıyla… Manav, muhacir, yörük, boşnak, çerkez, laz gibi birçok yerel kültürüyle bir arada huzur için yaşayan milletlerin kültürel değerleriyle… Şeker pancarından üretilen pancar pekmezi ve lokumu gibi yöresel tatlarıyla AGORA caddede sizlerle buluşuyor.

Söğütlü Belediyesi olarak, 14 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Söğütlü Günleri “ adlı programımızın 14 Nisan Cumartesi saat 14:00de gerçekleştirilecek açılışa tüm halkımızı davet ediyoruz.

Eklenme Tarihi:13-04-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.