Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ..
Söğütlü Belediyesi “Söğütlü Günleri” ile AGORA’da sizlerle buluşuyor.

Söğütlü’nün tarihi zenginliklerini, coğrafi güzelliklerini, kültürel özelliklerini ve yöresel ürünlerini AGORA İş Merkezinde sizlere sunmak üzere 14 – 15 Nisan tarihlerinde “Söğütlü Günleri “ adı altında etkinlikler gerçekleştirecektir.

Söğütlü, tarihin tozlu sayfalarına gömülen Bizanslar dönemine ait 9 asırlık Harmantepe Kalesiye… Yeşiliyle mavisiyle fotoğraf karelerini süsleyecek aynı zamanda doğa yürüyüşü, bisiklet gezintileri ve çadır turizmi için uygun yerlerden biri olan Akgöl mesire alanıyla… Gizemli güzelliği ile keşfedilmeyi bekleyen mağarasıyla… 1985 yılından bu yana kültür, sanat, spor, tarım, hayvancılık festivali ve yağlı güreşleriyle; bu yılda 13- 16 Eylül 2018 tarihleri arasında 34. sü düzenlenecek olan Söğütlü Festivali ve Tarım Fuarıyla… Manav, muhacir, yörük, boşnak, çerkez, laz gibi birçok yerel kültürüyle bir arada huzur için yaşayan milletlerin kültürel değerleriyle… Şeker pancarından üretilen pancar pekmezi ve lokumu gibi yöresel tatlarıyla AGORA caddede sizlerle buluşuyor.

Söğütlü Belediyesi olarak, 14 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Söğütlü Günleri “ adlı programımızın 14 Nisan Cumartesi saat 14:00de gerçekleştirilecek açılışa tüm halkımızı davet ediyoruz.

Eklenme Tarihi:13-04-2018

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yeni yıl mesajı
31-12-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018