Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziya..
Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziyareti

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Genç; “İlçemizden hastaneye giden vatandaşlarımıza her türlü destek veren ve sorunları ile ilgilenen müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu zor anlarında her zaman yardımcı oldu ve bu konuda vatandaşlarımızdan övgüler aldık. Bizde kendisini makamında ziyaret edip Tüm Sakarya ve Söğütlü halkı adına teşekkür etmek istedim. Bu vesileyle kendisine teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim." dedi.

Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Hakan Bekar da yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımıza bu nazik davranışı için çok teşekkür ederim. Biz her zaman halkımıza yardımcı olmaya çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-04-2018

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019