Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziya..
Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziyareti

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Genç; “İlçemizden hastaneye giden vatandaşlarımıza her türlü destek veren ve sorunları ile ilgilenen müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu zor anlarında her zaman yardımcı oldu ve bu konuda vatandaşlarımızdan övgüler aldık. Bizde kendisini makamında ziyaret edip Tüm Sakarya ve Söğütlü halkı adına teşekkür etmek istedim. Bu vesileyle kendisine teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim." dedi.

Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Hakan Bekar da yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımıza bu nazik davranışı için çok teşekkür ederim. Biz her zaman halkımıza yardımcı olmaya çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-04-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.