Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziya..
Başkan Hüseyin Genç’ten Teşekkür Ziyareti

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Müdürü Hakan Bekar’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Genç; “İlçemizden hastaneye giden vatandaşlarımıza her türlü destek veren ve sorunları ile ilgilenen müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu zor anlarında her zaman yardımcı oldu ve bu konuda vatandaşlarımızdan övgüler aldık. Bizde kendisini makamında ziyaret edip Tüm Sakarya ve Söğütlü halkı adına teşekkür etmek istedim. Bu vesileyle kendisine teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim." dedi.

Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Hakan Bekar da yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımıza bu nazik davranışı için çok teşekkür ederim. Biz her zaman halkımıza yardımcı olmaya çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-04-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018