Söğütlü’de Geniş Katılımlı İstişare T..
Söğütlü’de Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Yapıldı

Söğütlü’de Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı
Söğütlü Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde yatırımlar ve gelişmeleri değerlendirmek adına ’yerel buluşmalar’ toplantısı düzenlendi.
Düzenlenen Yerel Buluşmalar toplantısına, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ve yönetimi, mahalle muhtarları, mahalle başkanları sivil toplum kuruluşları başkanları Ziraat Odası Başkanı ve ilçemiz kanaat önderleri katılım sağladı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı bayrağını teslim aldığı geçtiğimiz aylarda vefat eden Ramazan Karakaş’ı rahmetle anarak sözlerine başlayan İlçe Başkanı Adem Fidan, “Söğütlü, Ak Parti iktidarı ile önemli gelişmelere imza attı ve ilçelerimizin standartlarını yükselten yatırımlar gerçekleştirdi. İlçemize yapılan yatırımlar, projeler birlik beraberliğimizin nişanesidir. Büyük işleri, önemi atılımları ancak birlikte çalışma ile elde edebiliriz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Değerli büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha da ilerlere götürmek için hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi
Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  “Bugün burada birlik beraberliğimizi pekiştirmek için toplandık,  2023 Türkiye’si için dünyaya gücümüzü gösterebilmek için birlik beraberlik içerinde olmamız çok önemli. Konuşmalarıma Afrin’deki askerimize dua ile başlamak istiyorum.  Sınır ötesinde teröristlerin bataklığını kurutmak için savaşan Mehmetçiğimize Allah güç kuvvet versin; askerimizi muzaffer eylesin.

Bizler sizlerden aldığımız güçle, geçen 4 yıl sürede seçim beyannemizde bulunan vaatlerimizi yerine getirmeye çalıştık. İmar, konut, kanalın kapatılması, köy konakları, tarla yolları, fındık desteği, sosyal ve kültürel faaliyetler ve spora destek gibi birçok alanda hizmetler verdik. İlçemizde uygulanan 18. madde imar uygulamasıyla cami yeri, okul yerleri ve sağlık ocağı yeri oluşturuldu. Aynı zamanda 12 derslik imam hatip ortaokulumuz bitti. Ve en önemlilerinden biride ilçemizin özlemi olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu’muzun temellerini atıldı, inşaatı devam etmektedir. Dinamik ekip arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda her yıl, bir önceki yıl başardıklarımızın üzerine ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söğütlü için kısa ve uzun vadede planlamalar ile hayata geçireceğimiz hizmetlerle, hissedilir derecede fark oluşturacağımıza inanıyorum. İlçemiz adına üzerimize düşen her türlü görevi özveriyle heves ve heyecanla yerine getirmeye çalışacağız. Toplantımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyor, yerel buluşmalar istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
dedi.

Programda söz alan katılımcılar ise ilçede yapılan çalışmalar hakkındaki düşüncelerini açıkladılar.

Eklenme Tarihi:22-03-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018