Söğütlü’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..
Söğütlü’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması Gerçekleşti

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, fedakârlıkları, mücadeleleri ve sevgileriyle hayatımızı güzelleştiren tüm emektar kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle belediye ile kaymakamlık personelini aynı zamanda 3. Organize Sanayi Bölgesindeki Şenpiliç, Oğuzhan Plastik ve Çiftçiler Birlik Mavi Beyaz fabrikalarında çalışan emekçi kadınları ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Genç’e eşi Mehtap Genç, Ak Parti Söğütlü Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi eşlik etti.
Fabrika ziyaretlerinden sonra Söğütlü Yeniköy mahallesinde bulunan çiçek serasında çalışan kadınları  ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü  kutladı ve “Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ve istismarı red eden, kadın ve erkeği eşit gören geleneğin temsilcileriyiz. Kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensupları olarak tarihimize baktığımızda kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bugün de ise kadınlarımız sosyal hayatın içerisinde en temel güçlerimizden birisidir.
Bu düşüncelerle ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan kadınlarımızı şükranla yâd ediyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrardan tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum."
dedi.

Eklenme Tarihi:08-03-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018