“Söğütlü’nün Çınarları“ Albümü, Sahip..
“Söğütlü’nün Çınarları“ Albümü, Sahiplerine Dağıtılmaya Başlandı

“Söğütlü’nün Çınarları“ adlı proje kapsamında fotoğraf albümü sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Söğütlü’nün her mahallesinden üç yaşlı ile röportaj ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirilerek hazırlanan “Söğütlü’nün Çınarları” adlı fotoğraf albümü yaşlı amca ve annelerin beğenisine sunuluyor.

Fotoğraf albümü hakkında bilgi veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Yaklaşık 6 aydır çalışmaları sürdürülen “Söğütlü’nün Çınarları” adlı fotoğraf albümünde deneyimleriyle topluma yol gösteren, toplumumuzu zenginleştiren önemli değerlerimiz olan yaşlılarımızdan toplamda 69 büyüğümüz bulunmaktadır. Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün çalışması olan bu kıymetli projede bir asıra yaklaşan 80- 98 yaş aralığındaki annelerimiz ve babalarımızın yaşamlarından ölümsüzleştirilen fotoğraf kareleri ve hayatlarıyla ilgili kısa kısa bilgilere yer verilmiştir. Şimdi de onların torunlarına bizlerin ise yarınlarına miras kalacak fotoğraf albümünde yer alan büyüklerimize takdim ediyoruz. Gözlerindeki gururu, tarifsiz mutluluğu görmek bizleri de heyecanlandırıyor.
Projemizde yer alan tüm yaşlılarımızın sevgi ve saygıyla ellerinden öpüyor, ahirete intikal etmiş anne ve babalarımızı rahmetle anıyorum. Ayrıca, yaşlılara sevgi, saygı, ilgi ve itina göstermenin, Türk milletinin en önemli özelliklerinden biri olduğunu vurgulayan projemizde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise, yaşlılar haftasına denk gelen 19 – 25 Mart tarihleri arasında konu ile ilgili Adapazarı AGORA alışveriş merkezinde projede yer alan yaşlılarımızın da katılımı ile fotoğraf sergisi açılacağı bilgisini verdi.

Eklenme Tarihi:06-03-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018