“Söğütlü’nün Çınarları“ Albümü, Sahip..
“Söğütlü’nün Çınarları“ Albümü, Sahiplerine Dağıtılmaya Başlandı

“Söğütlü’nün Çınarları“ adlı proje kapsamında fotoğraf albümü sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Söğütlü’nün her mahallesinden üç yaşlı ile röportaj ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirilerek hazırlanan “Söğütlü’nün Çınarları” adlı fotoğraf albümü yaşlı amca ve annelerin beğenisine sunuluyor.

Fotoğraf albümü hakkında bilgi veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Yaklaşık 6 aydır çalışmaları sürdürülen “Söğütlü’nün Çınarları” adlı fotoğraf albümünde deneyimleriyle topluma yol gösteren, toplumumuzu zenginleştiren önemli değerlerimiz olan yaşlılarımızdan toplamda 69 büyüğümüz bulunmaktadır. Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün çalışması olan bu kıymetli projede bir asıra yaklaşan 80- 98 yaş aralığındaki annelerimiz ve babalarımızın yaşamlarından ölümsüzleştirilen fotoğraf kareleri ve hayatlarıyla ilgili kısa kısa bilgilere yer verilmiştir. Şimdi de onların torunlarına bizlerin ise yarınlarına miras kalacak fotoğraf albümünde yer alan büyüklerimize takdim ediyoruz. Gözlerindeki gururu, tarifsiz mutluluğu görmek bizleri de heyecanlandırıyor.
Projemizde yer alan tüm yaşlılarımızın sevgi ve saygıyla ellerinden öpüyor, ahirete intikal etmiş anne ve babalarımızı rahmetle anıyorum. Ayrıca, yaşlılara sevgi, saygı, ilgi ve itina göstermenin, Türk milletinin en önemli özelliklerinden biri olduğunu vurgulayan projemizde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise, yaşlılar haftasına denk gelen 19 – 25 Mart tarihleri arasında konu ile ilgili Adapazarı AGORA alışveriş merkezinde projede yer alan yaşlılarımızın da katılımı ile fotoğraf sergisi açılacağı bilgisini verdi.

Eklenme Tarihi:06-03-2018

Kıymetli Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun
25-05-2018

Mobil Etkinlik Tırı Söğütlü’de