"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Serg..
"Söğütlü'de Kış" Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Söğütlü  Belediyesince "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

AGORA alışveriş merkezinde açılan sergide, "Söğütlü'de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye hak kazanan fotoğraflar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergisinin açılışında konuşan Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı önderliğinde düzenlenen ve ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayan fotoğraf yarışmasının, gelecek nesillere bırakılan en büyük kültür mirasından birisi olduğunu belirterek, serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise, "Söğütlü İlçesi her mevsimi farklı yaşayan ve bu farklılığı gerek doğasıyla, gerek kültürel, tarihi, sosyal farklılıklarıyla insanlara yaşatan bir mekandır. Gönlümüzden geçen bu dört mevsimin bu kadar kusursuz yaşandığı bu yeri biraz daha ön plana çıkarmak ve insanların bu eşsiz güzelliği fark etmelerini sağlamak. 2017 kış sezonunu  kapsayacak şekilde düzenlenen  "Söğütlü’de Kış" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan fotoğraflarımızı siz misafirlerimizin ve tüm sanatseverlerin beğenisine sunmak istedik. Bu güzel günde bizlerle olan açılışımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.
Sergiye, ilçe belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Eklenme Tarihi:21-02-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018

Başkan Genç Mahalleleri Gezerek Teşekkür Ediyor
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçede mahallelere giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.
03-07-2018

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekl..
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleşti
30-06-2018