Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Söğütlü'de 2018 yılının ilk muhtarlar toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in başkanlığında yapıldı.
Söğütlü Belediyesinin belirli aralıklarla gerçekleştirdiği toplantıya İlçe kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, daire müdürleri, SASKİ, SEDAŞ, AGDAŞ yetkilileri ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Toplantıya belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek başlayan Başkan Hüseyin Genç, "Mahallelerimizde bulunan köy konaklarının bir kısmına tadilatlar yapılarak bakımları sonuçlandırıldı ve hizmete devam etmeleri sağlandı. Garaja kademe binası yapılmaktadır. Meslek Yüksekokulla ilgili yapım işi ihalesi imzalandı ve yüklenici firma tarafından temel atma çalışmaları hızla devam ediyor. 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan projenin 340 günde tamamlanması hedeflenmektedir." dedi. Ardından muhtarlara ve daire amirlerine söz verildi.

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Başkan Genç, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek, "Bizim yetkimiz içerisinde olan konuları hızla hallediyoruz. Büyükşehir yetkisinde olan yerlerde ki sorunların giderilmesi için hemen girişimlerde bulunuluyor. SASKİ, SEDAŞ ve AGDAŞ gibi kurumları ilgilendirilen konularda ise kurum bölge sorumluları konuya açıklık getirerek notlarını alıyorlar. 2017 yılında olduğu gibi yeni yılda da imkânlarımız dâhilinde tüm mahallere ulaşmaya devam ediyoruz. 2018 yılında planlamış olduğumuz bütün işlerin yapılması için el birliği ile elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:31-01-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018