Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Söğütlü'de 2018 yılının ilk muhtarlar toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in başkanlığında yapıldı.
Söğütlü Belediyesinin belirli aralıklarla gerçekleştirdiği toplantıya İlçe kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, daire müdürleri, SASKİ, SEDAŞ, AGDAŞ yetkilileri ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Toplantıya belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek başlayan Başkan Hüseyin Genç, "Mahallelerimizde bulunan köy konaklarının bir kısmına tadilatlar yapılarak bakımları sonuçlandırıldı ve hizmete devam etmeleri sağlandı. Garaja kademe binası yapılmaktadır. Meslek Yüksekokulla ilgili yapım işi ihalesi imzalandı ve yüklenici firma tarafından temel atma çalışmaları hızla devam ediyor. 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan projenin 340 günde tamamlanması hedeflenmektedir." dedi. Ardından muhtarlara ve daire amirlerine söz verildi.

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Başkan Genç, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek, "Bizim yetkimiz içerisinde olan konuları hızla hallediyoruz. Büyükşehir yetkisinde olan yerlerde ki sorunların giderilmesi için hemen girişimlerde bulunuluyor. SASKİ, SEDAŞ ve AGDAŞ gibi kurumları ilgilendirilen konularda ise kurum bölge sorumluları konuya açıklık getirerek notlarını alıyorlar. 2017 yılında olduğu gibi yeni yılda da imkânlarımız dâhilinde tüm mahallere ulaşmaya devam ediyoruz. 2018 yılında planlamış olduğumuz bütün işlerin yapılması için el birliği ile elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:31-01-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018