Söğütlü EMİTT Fuarı için Hazır

25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) için Söğütlü'de hazırlıklar tamamlandı.

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük fuar organizasyonları arasında yer alan EMİTT’te Söğütlü’nün kültürel yerleri ve yöresel ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.
Bu yıl 22.si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’in 4 gün süreceğini ifade eden Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Dünyanın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMİTT fuarında biz de Söğütlü olarak yerimizi aldık. Fuarda ilçede bulunan Bizans dönemi ait 800 yıllık Harmantepe Kalesi, Mağara mahallesinde bulunan vahşi mağara turizmine uygun olan mağaranın ve yöresel ürünlerimiz;  pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum, kabak, isli peynir ve manda sucuğunun tanıtımı ile ikramı yapılacaktır.

Sakarya’mızı ve Söğütlü’yü en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız tamamlandı. 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuarda 12. holde Söğütlü Belediyesi olarak yerimizi aldık.  Standımıza tüm Sakaryalıları davet ediyoruz.”dedi.

Eklenme Tarihi:23-01-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018