Söğütlü EMİTT Fuarı için Hazır

25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) için Söğütlü'de hazırlıklar tamamlandı.

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük fuar organizasyonları arasında yer alan EMİTT’te Söğütlü’nün kültürel yerleri ve yöresel ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.
Bu yıl 22.si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’in 4 gün süreceğini ifade eden Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Dünyanın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMİTT fuarında biz de Söğütlü olarak yerimizi aldık. Fuarda ilçede bulunan Bizans dönemi ait 800 yıllık Harmantepe Kalesi, Mağara mahallesinde bulunan vahşi mağara turizmine uygun olan mağaranın ve yöresel ürünlerimiz;  pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum, kabak, isli peynir ve manda sucuğunun tanıtımı ile ikramı yapılacaktır.

Sakarya’mızı ve Söğütlü’yü en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız tamamlandı. 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuarda 12. holde Söğütlü Belediyesi olarak yerimizi aldık.  Standımıza tüm Sakaryalıları davet ediyoruz.”dedi.

Eklenme Tarihi:23-01-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018