Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzaland..
Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzalandı

Söğütlü Belediyesi ve yüklenici firma tarafından yüksekokul yapım işi ihalesi imzalandı.

Aralık ayında gerçekleştirilen ihaleye katılan 4 firma arasında GÖK-SER İnşaat ihaleyi almaya hak kazandı. 11.01.2018 tarihinde Söğütlü Belediyesi Başkanı Hüseyin Genç ve GÖK-SER İnşaat firma sahibi Serkan Kıyatsıl sözleşmeyi imzaladılar.
Meslek Yüksekokulu'nun Söğütlü için önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Bölgemizde ki Organize Sanayi Bölgelerine hatip edecek olan meslek yüksekokulu'nun yapımıyla ilgili uzun zamandan bu yana çalışmalar yapılmaktadır. Daha önceki yönetim tarafından Akçakamış mevkiinden yüksekokul yeri olarak alınan arsaya 18. Madde İmar Uygulamasıyla ilaveler gerçekleştirildi. Toplamda 11.500 metre karelik bir arsayı yüksekokul için ayırmış bulunuyoruz. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen zemin güçlendirme çalışmalarımız da tamamlandıktan sonra inşaata başlanacaktır.2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan projenin 340 günde tamamlanması hedeflenmektedir. Meslek Yüksekokulumuz ilçemiz için hayırlı olsun bu aşamaya gelmede katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Eklenme Tarihi:13-01-2018

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018