Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapı..
Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Söğütlü Belediyesi'nde yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı.
2018 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Genç başkanlığında eksiksiz katılım ile gerçekleşti.
Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ocak ayı meclis toplantısına, 2018 yılının barış ve huzur getirmesi dilekleriyle ile başladı ve yeni yılın tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturması temennisinde bulundu. Ardından yapılan yoklama ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam edildi.

2018 yılının ilk meclis toplantısı gündemi 8 maddeden oluşmaktadır. Maddeler, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edilen konuların raporlarının oylanması ve Denetim Komisyon üyeliği seçiminden oluşmaktadır. Yapılan oylamanın ardından Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi Ferda Özten, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selim Duman ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Senan Önder Denetim Komisyon üyeliğine seçilmiştir.

Ocak ayı olağan meclis toplantısının maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Genç "2018 ilk meclis toplantısını uyum içerisinde gerçekleştirdik. Diğer meclis toplantılarımızın da bu şekilde birlik beraberlik içerisinde geçmesi dileğiyle. Bir sonraki toplantımız ise Şubat ayının ilk haftasıdır. Katılımlarınız ve katkılarınız için teşekkür ederim." dedi.

Eklenme Tarihi:09-01-2018

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018