Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapı..
Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Söğütlü Belediyesi'nde yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı.
2018 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Genç başkanlığında eksiksiz katılım ile gerçekleşti.
Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ocak ayı meclis toplantısına, 2018 yılının barış ve huzur getirmesi dilekleriyle ile başladı ve yeni yılın tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturması temennisinde bulundu. Ardından yapılan yoklama ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam edildi.

2018 yılının ilk meclis toplantısı gündemi 8 maddeden oluşmaktadır. Maddeler, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edilen konuların raporlarının oylanması ve Denetim Komisyon üyeliği seçiminden oluşmaktadır. Yapılan oylamanın ardından Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi Ferda Özten, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selim Duman ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Senan Önder Denetim Komisyon üyeliğine seçilmiştir.

Ocak ayı olağan meclis toplantısının maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Genç "2018 ilk meclis toplantısını uyum içerisinde gerçekleştirdik. Diğer meclis toplantılarımızın da bu şekilde birlik beraberlik içerisinde geçmesi dileğiyle. Bir sonraki toplantımız ise Şubat ayının ilk haftasıdır. Katılımlarınız ve katkılarınız için teşekkür ederim." dedi.

Eklenme Tarihi:09-01-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018

Söğütlü’de İlk Yardım Eğitimi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi “İlk Yardım Hayat Kurtarır” projesi kapsamında Söğütlü’de düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimler tamamlandı.
19-10-2018

Söğütlü’de Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Söğütlü’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

34. Söğütlü Festivali
Söğütlü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçede düzenlenen 34. Söğütlü Festivali sona erdi.