Taşeron İşçiler Kadroya Geçiyor

KHK ile getirilen haklar kapsamında yüzbinlerce taşeron işçi, kadroya geçiyor. Söğütlü Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçiler için resmi süreç başlatıldı.

Başvuruları almaya başladıklarını ifade eden Söğütlü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sedat Özel, 5 adet fotoğraf, SGK kaydı, sicil belgesi, sabıka kaydı, başvuru sahibinin eklemek istediği belgeler sertifikalar, diploma örneği istendiğini ifade ederek, itinalı bir şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kadro başvurusunu gerçekleştiren işçilerin sevincini paylaşan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Yılladır kadro bekleyen taşeron işçilerimiz, başvurularını gerçekleştiriyor. Taşeron işçilere kadro müjdesinin ardından belediyemizde de kadro başvurusu işlemleri 2 Ocak tarihi itibariyle başladı. SGK kaydı, adli sicil raporu, sabıka kaydı, fotoğraf ve diploma örneği ile başvuruları kabul ediliyor. Başvurular 11 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Müracaatlarını gerçekleştiren tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

2010 yılından bu yana Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalıştığını söyleyen Yasin Özlük ise, "Aldık müjdeli haberi. Sevinçliyiz, mutluyuz. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan Allah razı olsun. Fazla bir evrak istenmedi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:05-01-2018

Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzalandı
13-01-2018

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı