Söğütlü Belediyesi’nde Sosyal Denge S..
Söğütlü Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Söğütlü Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Söğütlü  Belediye Başkanı Hüseyin Genç, BEM-BİR-SEN Sakarya Şube Başkanı Ahmet Öksüzali ve Şube Başkan Yardımcıları Naci İkiz, Engin Genç, Osman Çevik ve Aydın Yıldız’dan oluşan heyet ile bir araya geldi. İmza töreninde belediye sendika temsilcisi Vedat Yavuz hazır bulundu.

Öncesinde gerçekleştirilen görüşmeler sonrası BEM-BİR SEN yetkilileri ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile memurların sosyal denge tazminatlarının ödenmesiyle ilgili yönetmelik çerçevesinde mutabık kalınarak sözleşme imzalandı.

İmzalanan sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  “ Belediyemiz de çalışmakta olan memurlara yönelik 1 Ocak 2018 -  2019 yerel seçimlere kadar olan dönemini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladık. İmkânlar ölçüsünde memur çalışma arkadaşlarımızın mali haklarını iyileştirme yönünde gayret gösterdik. İmzalamış olduğumuz Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile yaşam standartlarının yükselmesine vesile olduysak ne mutlu bize. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Belediye Sendika Temsilcisi Zabıta Müdürü Vedat Yavuz da Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e anlaşmadan sağlanan haklarla ilgili teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:22-12-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018