İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çal..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi

Modern ve daha yaşanabilir şehirler kurmanın ilk adımı olan İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelmiştir. Uygulamada oluşan cami yeri tapusu ilçe müftülüğüne teslim edildi.

Gündoğan ve Orta mahallelerinde gerçekleştirilen 18. madde uygulamasında oluşan cami yeri tapusunun takdimi için Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Orta Mahalle Cami Dernek Başkanı Ahmet Temel, İlçe Müftülüğüne ziyarette bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, Orta Mahalle Cami imamı Abdurrahman Elmacı, Gündoğan Mahallesi muhtarı ve Orta Mahalle muhtarları ziyarette hazır bulundular.

5 bölgede yaklaşık bir buçuk yıldır sürdürülen çalışmaların sonucunda çıkan yeni tapular, hisse sahiplerine dağıtmaya devam edildiğini belirten Başkan Hüseyin Genç, “İlçemizin planlı, modern ve kaliteli bir alt yapıya kavuşmasında büyük önem arz eden 18. Madde imar uygulaması 4 bölgemizde tamamlandı. Böylece ilçemizde okul alanlarımız, yeşil alanlarımız, dini tesislerimiz de ortaya çıkmış oldu. Gündoğan ve Orta mahallelerinde gerçekleştirilen 18. madde uygulamasında bir cami yeri oluştu. Bu bölgede yeri olan tüm vatandaşlarımızın cami yeri için ayrılan alan mevzuat gereğince uygulamaya giren parsellerden kesinti yapılarak oluşmuştur. Gelecek nesillerimiz ise bu camide anne babalarımızın da hissesi var diyerek sahiplenebilecekler. İlçe halkımızın büyük bir çoğunluğunun payı olduğu bu cami alanına birlik ve beraberliğimizi temsil eden Söğütlü’nün sembolü olacak güzel bir cami yapmak istiyoruz. Söğütlü için ‘O güzel caminin olduğu yer mi?’ denilsin istiyoruz. Cami yerinin ilçemiz için hayırlı olmasını diler, Söğütlü için önemli gelişimlere basamak olan 18. madde imar uygulamasını olgunlukla karşılayıp bizlere destek olan ilçe halkımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

Eklenme Tarihi:15-12-2017

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018