İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi..
İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu

Söğütlü Belediyesi 7- 10 Aralık Tarihlerinde katıldığı 11. Travel Turkey İzmir Fuarı’ndan eli boş dönmedi. Artık Tatlılar Söğütlü Pancar Pekmezi ile Tatlanacak.

11. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Söğütlü Pancar Pekmezi, fuara katılan Türkiye’nin ödüllü aşçılarının ilgi odağı oldu.

Sakarya ilimizi İzmir Fuarı’nda temsil eden Söğütlü’nün fuarda tanıtımını gerçekleştirdiği Pancar Pekmezi fuarda gastronomi stantlarında görevli her biri Türkiye’nin ödüllü aşçılarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Söğütlü standına gelen aşçılar, stantta görevli Başkan Yardımcısı Sami Aydın ve Emre Engin’den şeker pancarı pekmezi hakkında geniş bilgi aldılar. Bu lezzetin değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen ustalar, bundan sonra hazırlayacakları tatlılarda Söğütlü Pancar Pekmez’ini kullanacaklarını söylediler.

Söğütlü ilçesi Levent Mahallesi’nde katkısız, doğal olarak üretilen Şeker Pancarı Pekmezi doğallığı, lezzeti ve yararları ile her geçen gün hak ettiği ilgiyi görmeye başlıyor. Usta aşçılarımız hazırlayacakları sağlıklı besinlerde doğallığı korumak için pancar pekmezinin iyi bir alternatif olduğunu söylediler.

Eklenme Tarihi:12-12-2017

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018