Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.

Sakarya Valiliği, bu yıl 7 -10 Aralık 2017 tarihleri arasında 11’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen fuarlarından Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıtıyor.Valiliği stantta Adapazarı, Geyve ve Söğütlü Belediyeleri temsil ediyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Sakarya’mızı ve ilçemizi pancar pekmezi, kızılcık pekmezi, manda sucuğu ve çerkez peyniri ile temsil ettiğimiz Travel Turkey İzmir fuarı ve bu gibi fuarların ilçemizin tanıtımı adına önemli bir rol üstlenmektedir. Tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya'ya anlatıyoruz. 2016 yılında 38 ülkeden 1179 kurumun katılım sağladığı Travel Turkey İzmir fuarında bizde Söğütlü olarak yerimizi aldık. İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. 11’inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarını tertipleyen ve organizasyonun bu kadar başarılı yürütülmesine vesile olan tüm ekibi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Söğütlü Belediyesi standını yöneten Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın, “Stantta pancar pekmezi, kızılcık pekmezi, çerkez peyniri ve manda sucuğunu tatma fırsatı bulan ziyaretçilerimizin ilgisi hiç azalmadı. Katılımcı ve ziyaretçilere, Söğütlü ilçesini tanıtan sunum, katalog, broşür ve tanıtım kitapçığı dağıtarak, Söğütlü'nün tarihi, kültürel yerleri ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aktarımında bulunuyoruz. Adapazarı ve Geyve Belediyesi yetkilileri ile Sakarya’mızı en güzel şekilde temsil ederek dünyaya duyuruyoruz. “ dedi.

Eklenme Tarihi:08-12-2017

Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzalandı
13-01-2018

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı