‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin..

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katıldığı, ‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Konferansta; Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, İlçe Müftüsü Nedim Özkal, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve çok sayıda dinleyici yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konferans ile Söğütlülü sevenleriyle buluşan İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş, aile içindeki huzuru sağlayıcı en önemli unsurun bireylerin birbirine gereken önemi vermesi olduğunu ifade ederek “Günümüzde aileler evlatlarına zaman ayırmıyor, onları dinlemiyor. En azından işten eve döndüğümüzde günün stresini ve yorgunluğunu kenara bırakıp, güler yüzümüzle ailemiz ile hoş vakit geçirmeye çalışmalıyız. Tüm İslam alemi olarak Peygamber Efendimizin (s.a.v) aile hayatını örnek almalı, eşimize ve çocuklarımıza değer vermenin gerekliliğini unutmamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda, sohbetleri ile gönüllerde taht kuran ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş’a çiçek takdimi yapan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Hocamızın da sohbetinde belirttiği gibi, kültürümüzün en önemli yapı taşı olan aile ilişkilerini kaybetmemek adına belirli hassasiyetleri göstermeliyiz. Bu akşam aktardığı kıymetli bilgileri için değeri hocamıza ve böyle bir fırsatı bizlere sunduğu için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-12-2017

Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzalandı
13-01-2018

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı