‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin..

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katıldığı, ‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.

Konferansta; Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, İlçe Müftüsü Nedim Özkal, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve çok sayıda dinleyici yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konferans ile Söğütlülü sevenleriyle buluşan İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş, aile içindeki huzuru sağlayıcı en önemli unsurun bireylerin birbirine gereken önemi vermesi olduğunu ifade ederek “Günümüzde aileler evlatlarına zaman ayırmıyor, onları dinlemiyor. En azından işten eve döndüğümüzde günün stresini ve yorgunluğunu kenara bırakıp, güler yüzümüzle ailemiz ile hoş vakit geçirmeye çalışmalıyız. Tüm İslam alemi olarak Peygamber Efendimizin (s.a.v) aile hayatını örnek almalı, eşimize ve çocuklarımıza değer vermenin gerekliliğini unutmamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda, sohbetleri ile gönüllerde taht kuran ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş’a çiçek takdimi yapan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Hocamızın da sohbetinde belirttiği gibi, kültürümüzün en önemli yapı taşı olan aile ilişkilerini kaybetmemek adına belirli hassasiyetleri göstermeliyiz. Bu akşam aktardığı kıymetli bilgileri için değeri hocamıza ve böyle bir fırsatı bizlere sunduğu için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-12-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018