Söğütlü Belediyesi geleneksel hale ge..
Söğütlü Belediyesi geleneksel hale getirdiği emekli öğretmenler buluşmasını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Söğütlü’de ikamet eden yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yapmış emekli öğretmenler katıldı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.

Yurdumuzun her bir köşesinde, hayatlarınızın en aktif çağlarını ülkemizi aydınlatmak için harcayan öğretmenlerimizle bir araya gelmek mutluluk ve gurur verici. Sizlere çok şeyler borçluyuz. Bugün ulaştığımız güzellikler sizlerin yetiştirdiği nesillerin eseridir. Eskiden imkânlar bu kadar değildi ama inancımız ve azmimiz vardı bu inanç sayesinde sizler gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız ve emekli oldunuz. Çocuklarımızın kültürümüze ve ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir araya gelmenin mutluluğu içinde hasret giderip sohbet eden emekli öğretmenler, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e böyle güzel bir programla emekli öğretmenleri bir araya getirdiği için teşekkür ettiler.

Program sonunda emekli öğretmenlere günü anısına hediyeler takdim edilirken, hatıra fotoğrafı çekildi.

Eklenme Tarihi:25-11-2017

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.
19-06-2018

Söğütlü’de Karne Sevinci