Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Öğretmenler Günü Mesajı:

“Öğretmenlerimiz fedakârca çalışan vatanının ve milletinin selameti için çaba sarf eden eğitim neferleridir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyerek yeni kuşakların yetiştirilmesinde öğretmenlere düşen görev ve önemi dile getirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinde ifade ettiği gibi insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlar öğretmenlerimizin elinde tüm meslek grupları şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, Cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz.

En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve başarılı ömür diliyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:23-11-2017

Yüksekokul Yapım İşi İhalesi İmzalandı
13-01-2018

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı