İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ni..
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin Söğütlü Ziyareti

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekçi ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret ederek ilçenin eğitim konularında fikir alış verişinde bulundu.

Söğütlü ziyaretlerine Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i makamında ziyaret ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Belediye ziyareti sonrası Kaymakamlık makamına geçti.

Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ve ilçe Milli Eğitim Müdürünün hazır bulundukları toplantı, Kaymakamlık makamında gerçekleştirilirdi. Toplantıda okullardaki eğitim ve yeni çıkan yasalar ile ilgili neler yapılması gerektiği görüşüldü.

Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eğitim için birlikte mücadele edeceklerini belirtti. Ardından şunları ifade etti: “Bende yıllarca yurdumun çeşitli okullarında  görev yaptım. Çocuklarımızın eğitiminin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak tecrübeden bir eğitimciyim. Eğitimde göç veren ilçeler arasında olan Söğütlü, ben inanıyorum ki ileriki yıllarda göç alan ilçeler arasına girecektir. Söğütlü’müzün eğitimdeki çıtasını daha da yukarılara çıkarmak adına belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Eklenme Tarihi:22-11-2017

Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi ile İlgili Çalışmalar Başladı
Söğütlü’de Sıfır Atık Projesi’nin yaygınlaştırılmasıyla ilgili daha yeşil daha temiz bir Söğütlü için istişare toplantısı gerçekleştirildi.
13-12-2018

Söğütlü Belediyesi Emekli Öğretmenleri Ağırladı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin GENÇ, ilçede geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler günü programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
29-11-2018

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü m..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.
26-11-2018

Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
Söğütlü’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
15-11-2018

Söğütlü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Cumhuriyet Bayramı Söğütlü’de büyük bir coşku, onur ve gurur içerisinde kutlandı.
02-11-2018