İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ni..
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin Söğütlü Ziyareti

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekçi ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret ederek ilçenin eğitim konularında fikir alış verişinde bulundu.

Söğütlü ziyaretlerine Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i makamında ziyaret ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Belediye ziyareti sonrası Kaymakamlık makamına geçti.

Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ve ilçe Milli Eğitim Müdürünün hazır bulundukları toplantı, Kaymakamlık makamında gerçekleştirilirdi. Toplantıda okullardaki eğitim ve yeni çıkan yasalar ile ilgili neler yapılması gerektiği görüşüldü.

Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eğitim için birlikte mücadele edeceklerini belirtti. Ardından şunları ifade etti: “Bende yıllarca yurdumun çeşitli okullarında  görev yaptım. Çocuklarımızın eğitiminin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak tecrübeden bir eğitimciyim. Eğitimde göç veren ilçeler arasında olan Söğütlü, ben inanıyorum ki ileriki yıllarda göç alan ilçeler arasına girecektir. Söğütlü’müzün eğitimdeki çıtasını daha da yukarılara çıkarmak adına belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Eklenme Tarihi:22-11-2017

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü geleneksel bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve protokol üyeleri Söğütlü halkıyla bayramlaştı.
19-06-2018

Söğütlü’de Karne Sevinci