Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “ Camiler ve Din Görevlileri Haftası” bu yıl ‘Cam, Şehir ve Medeniyet’ teması ile kutlanmaktadır. Bu haftanın ülkemiz, milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı, başarılı hizmetlere vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

İnsanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği kutsal yerler olan camilerimiz, din görevlilerimiz ile daha işlevsel daha faydalı mekanlar haline geliyor. Camilerimiz vatan sevgisinin milli bütünlüğün telkin edildiği, şehitlik gazilik ruhunun beslendiği, çalışma azminin, güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocaklarımızdır.

Ülkemizin en ücra köşelerine kadar hizmet veren din görevlilerimiz, aydınlatıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek, toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir.

Camiler ve Din Görevlileri haftasının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Ulvi vazifeyi yerine getiren tüm din görevlilerimizin ’Camiler ve Din Görevlileri’ haftasını kutluyorum " dedi.

Eklenme Tarihi:05-10-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan Söğütlü’de Öğrencilerle Buluştu
Söğütlü Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Utrecht Ortaokulunda düzenlediği programda, 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan, ilçe protokolü ve öğrencilerle bir araya geldi.
05-10-2017