Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “ Camiler ve Din Görevlileri Haftası” bu yıl ‘Cam, Şehir ve Medeniyet’ teması ile kutlanmaktadır. Bu haftanın ülkemiz, milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı, başarılı hizmetlere vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

İnsanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği kutsal yerler olan camilerimiz, din görevlilerimiz ile daha işlevsel daha faydalı mekanlar haline geliyor. Camilerimiz vatan sevgisinin milli bütünlüğün telkin edildiği, şehitlik gazilik ruhunun beslendiği, çalışma azminin, güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocaklarımızdır.

Ülkemizin en ücra köşelerine kadar hizmet veren din görevlilerimiz, aydınlatıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek, toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir.

Camiler ve Din Görevlileri haftasının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Ulvi vazifeyi yerine getiren tüm din görevlilerimizin ’Camiler ve Din Görevlileri’ haftasını kutluyorum " dedi.

Eklenme Tarihi:05-10-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017