15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan Söğütlü..
Söğütlü Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Utrecht Ortaokulunda düzenlediği programda, 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan, ilçe protokolü ve öğrencilerle bir araya geldi.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Tuzla'daki TEM Otoyolu gişelerinde vurularak gazilik mertebesine ulaşan  Üzeyir Civan, darbecilerin insanların üzerine ateş açmaları üzerine sağ elinden ve sol kolundan vurulduğunu ifade etti.

15 Temmuz gecesi bu ülke tekrar ayağa kalktı, dirildi, kenetlendi. Milletimiz kardeş olduğunu hatırladı ve tüm dünyaya şunu haykırdı: Tank, top, tüfek, modern bütün silahlarınız, teçhizatınız, teknolojiniz ve bütün maşa, uşaklarınızla kiminle geliyorsanız gelin. İşte biz buradayız, bu toprakların size bir karışını, bir çakıl taşını vermeyeceğiz diye topyekûn haykırdı. “dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İlçemiz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’ye gazimiz ile öğrencileri buluşturduğu için teşekkür etti. “ Bin yıldır bu toprakları vatan yapan asil milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile düşmana nasıl dur demişse o gecede aynı ruh ile FETÖ örgütü teröristlere, vatan hainlerine ve onların ipini tutan düşmanlara karşı koymuştur. Yüce Allah bir daha milletimize böyle günler göstermesin. Darbe girişimine karşı vatan, millet, bayrak için mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-10-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017