Akçakamış Grup Yolunda Sıcak Asfalt Ç..
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığının başlattığı Söğütlü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Akçakamış grup yolunda ön çalışmalar başlandı.

Söğütlü, Kaynarca, Adapazarı ve Ferizli mahallelerini birbirine bağlayan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ve Söğütlü Belediyesi'nin de katkı verdiği Akçakamış grup yolunda sıcak asfalt çalışmalar başladı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile birlikte Akçakamış grup yolu tamamen sıfıra inene kadar temizledikten sonra gerekli dolgularla sağlamlaştırılarak yapıldığını ve  önümüzdeki günlerde de sıcak asfaltın atılacağını ifade etti. Çalışmaları meclis üyeleri ile birlikte yakından takip eden Başkan Genç “Toplamda 5 km’lik bir alana yaklaşık 5 bin ton sıcak asfalt atılarak mahalle sakinleri ve grup yolunu kollanan vatandaşlarımız rahat bir ulaşıma kavuşacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımıza diğer ilgili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

Eklenme Tarihi:04-10-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018