Akçakamış Grup Yolunda Sıcak Asfalt Ç..
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığının başlattığı Söğütlü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Akçakamış grup yolunda ön çalışmalar başlandı.

Söğütlü, Kaynarca, Adapazarı ve Ferizli mahallelerini birbirine bağlayan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ve Söğütlü Belediyesi'nin de katkı verdiği Akçakamış grup yolunda sıcak asfalt çalışmalar başladı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile birlikte Akçakamış grup yolu tamamen sıfıra inene kadar temizledikten sonra gerekli dolgularla sağlamlaştırılarak yapıldığını ve  önümüzdeki günlerde de sıcak asfaltın atılacağını ifade etti. Çalışmaları meclis üyeleri ile birlikte yakından takip eden Başkan Genç “Toplamda 5 km’lik bir alana yaklaşık 5 bin ton sıcak asfalt atılarak mahalle sakinleri ve grup yolunu kollanan vatandaşlarımız rahat bir ulaşıma kavuşacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımıza diğer ilgili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

Eklenme Tarihi:04-10-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017