Akçakamış Grup Yolunda Sıcak Asfalt Ç..
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığının başlattığı Söğütlü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Akçakamış grup yolunda ön çalışmalar başlandı.

Söğütlü, Kaynarca, Adapazarı ve Ferizli mahallelerini birbirine bağlayan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ve Söğütlü Belediyesi'nin de katkı verdiği Akçakamış grup yolunda sıcak asfalt çalışmalar başladı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile birlikte Akçakamış grup yolu tamamen sıfıra inene kadar temizledikten sonra gerekli dolgularla sağlamlaştırılarak yapıldığını ve  önümüzdeki günlerde de sıcak asfaltın atılacağını ifade etti. Çalışmaları meclis üyeleri ile birlikte yakından takip eden Başkan Genç “Toplamda 5 km’lik bir alana yaklaşık 5 bin ton sıcak asfalt atılarak mahalle sakinleri ve grup yolunu kollanan vatandaşlarımız rahat bir ulaşıma kavuşacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımıza diğer ilgili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

Eklenme Tarihi:04-10-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017