İl Jandarma Alay Komutanından Başkan ..
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit, Söğütlü Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretle ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’i makamında ağırlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e İlçe Jandarma komutanı Cengiz Kıran, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın ve meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Genç,  İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’e Söğütlü ve belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi. “Söğütlü için kısa ve uzun vadede planlamalar ile hayata geçireceğimiz hizmetlerle, hissedilir derecede fark oluşturacağımıza inanıyorum. İlçemiz adına üzerimize düşen her türlü görevi özveriyle heves ve heyecanla yerine getiriyoruz. “dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit ise Başkan Genç’e çalışmalarında başarılar diledi.

Eklenme Tarihi:30-09-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017