İl Jandarma Alay Komutanından Başkan ..
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit, Söğütlü Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretle ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’i makamında ağırlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e İlçe Jandarma komutanı Cengiz Kıran, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın ve meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Genç,  İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’e Söğütlü ve belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi. “Söğütlü için kısa ve uzun vadede planlamalar ile hayata geçireceğimiz hizmetlerle, hissedilir derecede fark oluşturacağımıza inanıyorum. İlçemiz adına üzerimize düşen her türlü görevi özveriyle heves ve heyecanla yerine getiriyoruz. “dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit ise Başkan Genç’e çalışmalarında başarılar diledi.

Eklenme Tarihi:30-09-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017