İl Jandarma Alay Komutanından Başkan ..
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit, Söğütlü Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretle ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’i makamında ağırlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e İlçe Jandarma komutanı Cengiz Kıran, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın ve meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Genç,  İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’e Söğütlü ve belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi. “Söğütlü için kısa ve uzun vadede planlamalar ile hayata geçireceğimiz hizmetlerle, hissedilir derecede fark oluşturacağımıza inanıyorum. İlçemiz adına üzerimize düşen her türlü görevi özveriyle heves ve heyecanla yerine getiriyoruz. “dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit ise Başkan Genç’e çalışmalarında başarılar diledi.

Eklenme Tarihi:30-09-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018