Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federas..
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e Ziyaret

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba, yönetim kurulu üyesi Recep Odabaş, Uğur Kobaş, Karate milli takımlar menajeri Hikmet Şaha ile birlikte Söğütlü belediye başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e başta Amatör futbol olmak üzere amatör spor branşlarına verdiği destekler nedeniyle teşekkür şilti verdi.

Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk sporunun yücelmesini sağlayacak çalışmalara imza atan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu spor kulüpleri, yöneticileri ve sporcuları arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak, spor kulüplerini desteklemek, hangi dalda olursa olsun uğraş veren kulüplerimizin durumlarını düzeltmek, iyileştirmek amacıyla kurulmuştur ve görevlerini layığıyla gerçekleştirmektedirler. Bu başarıda bir payımız olduysa ne mutlu bizlere teşekkür şilti için SASKF Başkanımız Yaşar Zımba ’ya teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Eklenme Tarihi:28-09-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017