Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federas..
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e Ziyaret

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba, yönetim kurulu üyesi Recep Odabaş, Uğur Kobaş, Karate milli takımlar menajeri Hikmet Şaha ile birlikte Söğütlü belediye başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e başta Amatör futbol olmak üzere amatör spor branşlarına verdiği destekler nedeniyle teşekkür şilti verdi.

Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk sporunun yücelmesini sağlayacak çalışmalara imza atan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu spor kulüpleri, yöneticileri ve sporcuları arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak, spor kulüplerini desteklemek, hangi dalda olursa olsun uğraş veren kulüplerimizin durumlarını düzeltmek, iyileştirmek amacıyla kurulmuştur ve görevlerini layığıyla gerçekleştirmektedirler. Bu başarıda bir payımız olduysa ne mutlu bizlere teşekkür şilti için SASKF Başkanımız Yaşar Zımba ’ya teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Eklenme Tarihi:28-09-2017

Söğütlü Meslek Yüksek Okulu Temel Atma Töreni