Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve A..
Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve Adapazarı ilçe teşkilatı, hac vazifesi için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimi, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e gitti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından emekli il müftüsü İlyas Serenli ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Yakup Tomak ile Prof. Dr.  Ali Fuat Erdem ziyarete eşlik ettiler.

Başkan Hüseyin Genç: “ Değerli dostlarımı ve büyüklerimi bir arada görmek gurur verici, hepinize ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İslamiyet’in emri olan Hac vazifesi yerine getirebilmek büyük mutluluk verici. Kutsal toprakların manevi huzuru her hac görevini yerine getirenin dile getirdiği gibi anlatılmaz yaşanır. Rabbim tüm Müslümanlara kıblemiz olan Kabeyi, Peygamber Efendimizin (S.A.V) kabrini ziyaret etmeyi, hac vazifesini yerine getirebilmeyi nasip eylesin inşallah.” dedi.

Sakarya Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu ise, “Hüseyin Başkanımızın hac ibadetini Rabbim en güzel şekilde kabul ve makbul eylesin, imkanı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli. Allah her Müslüman’a hacca gitmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi:28-09-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017