Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve A..
Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve Adapazarı ilçe teşkilatı, hac vazifesi için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimi, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e gitti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından emekli il müftüsü İlyas Serenli ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Yakup Tomak ile Prof. Dr.  Ali Fuat Erdem ziyarete eşlik ettiler.

Başkan Hüseyin Genç: “ Değerli dostlarımı ve büyüklerimi bir arada görmek gurur verici, hepinize ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İslamiyet’in emri olan Hac vazifesi yerine getirebilmek büyük mutluluk verici. Kutsal toprakların manevi huzuru her hac görevini yerine getirenin dile getirdiği gibi anlatılmaz yaşanır. Rabbim tüm Müslümanlara kıblemiz olan Kabeyi, Peygamber Efendimizin (S.A.V) kabrini ziyaret etmeyi, hac vazifesini yerine getirebilmeyi nasip eylesin inşallah.” dedi.

Sakarya Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu ise, “Hüseyin Başkanımızın hac ibadetini Rabbim en güzel şekilde kabul ve makbul eylesin, imkanı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli. Allah her Müslüman’a hacca gitmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi:28-09-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017