Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve A..
Ak Parti Sakarya milletvekilleri ve Adapazarı ilçe teşkilatı, hac vazifesi için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimi, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e gitti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından emekli il müftüsü İlyas Serenli ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Yakup Tomak ile Prof. Dr.  Ali Fuat Erdem ziyarete eşlik ettiler.

Başkan Hüseyin Genç: “ Değerli dostlarımı ve büyüklerimi bir arada görmek gurur verici, hepinize ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İslamiyet’in emri olan Hac vazifesi yerine getirebilmek büyük mutluluk verici. Kutsal toprakların manevi huzuru her hac görevini yerine getirenin dile getirdiği gibi anlatılmaz yaşanır. Rabbim tüm Müslümanlara kıblemiz olan Kabeyi, Peygamber Efendimizin (S.A.V) kabrini ziyaret etmeyi, hac vazifesini yerine getirebilmeyi nasip eylesin inşallah.” dedi.

Sakarya Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu ise, “Hüseyin Başkanımızın hac ibadetini Rabbim en güzel şekilde kabul ve makbul eylesin, imkanı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli. Allah her Müslüman’a hacca gitmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi:28-09-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018