Şenpiliç’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Hac için gittiği kutsal topraklardan dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Hac için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan Şenpiliç‘in kurucusu ve Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Şenpiliç sahibi Haşim Gürdamar’ı makamında ağırlayan Başkan Genç, kutsal toprakların nimetleri olan zemzem ve hurma ikramında bulunarak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin en büyük ilk 100 sanayi kuruluşu içinde yer alan Şenpiliç; güçlü sermaye yapısı, 40 yıla yakın deneyimi ve her biri alanında ihtisas sahibi yaklaşık 2.000 kişilik uzman kadrosuyla Türkiye beyaz et sektörünün en güçlü ve saygın kurumlarından biridir. 2004 yılından bu yana ise Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçmesiyle ilçemiz vatandaşlarına istihdam açışından çok büyük katkıları olmuştur. Her zaman yanımızda olan Şenpiliç ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:22-09-2017

Söğütlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı
96. Yıldönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Söğütlü’de ilçe protokolü, şehit yakınları, gazi aileleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
31-08-2018

Söğütlü'de Bayramlaşma
Söğütlü'de geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü protokol ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
27-08-2018

Söğütlü'deki Hac Kafilesi Uğurlandı
Söğütlü'de hac kafilesi dualarla ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
13-08-2018

Başkan Genç'ten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Sava..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.
13-08-2018

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları Gerçekleştir..
Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları İlk Etabı Söğütlü’de gerçekleştirildi.
12-07-2018