Şenpiliç’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Hac için gittiği kutsal topraklardan dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Hac için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan Şenpiliç‘in kurucusu ve Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Şenpiliç sahibi Haşim Gürdamar’ı makamında ağırlayan Başkan Genç, kutsal toprakların nimetleri olan zemzem ve hurma ikramında bulunarak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin en büyük ilk 100 sanayi kuruluşu içinde yer alan Şenpiliç; güçlü sermaye yapısı, 40 yıla yakın deneyimi ve her biri alanında ihtisas sahibi yaklaşık 2.000 kişilik uzman kadrosuyla Türkiye beyaz et sektörünün en güçlü ve saygın kurumlarından biridir. 2004 yılından bu yana ise Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçmesiyle ilçemiz vatandaşlarına istihdam açışından çok büyük katkıları olmuştur. Her zaman yanımızda olan Şenpiliç ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:22-09-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017