Şenpiliç’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Hac için gittiği kutsal topraklardan dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Hac için gittiği  kutsal topraklardan  dönen Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyaretler devam ediyor.

Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan Şenpiliç‘in kurucusu ve Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Şenpiliç sahibi Haşim Gürdamar’ı makamında ağırlayan Başkan Genç, kutsal toprakların nimetleri olan zemzem ve hurma ikramında bulunarak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin en büyük ilk 100 sanayi kuruluşu içinde yer alan Şenpiliç; güçlü sermaye yapısı, 40 yıla yakın deneyimi ve her biri alanında ihtisas sahibi yaklaşık 2.000 kişilik uzman kadrosuyla Türkiye beyaz et sektörünün en güçlü ve saygın kurumlarından biridir. 2004 yılından bu yana ise Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçmesiyle ilçemiz vatandaşlarına istihdam açışından çok büyük katkıları olmuştur. Her zaman yanımızda olan Şenpiliç ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi:22-09-2017

İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona ..
İmar Kanunun 18. Madde uygulaması çalışmalarında Söğütlü’de sona gelindi
15-12-2017

İzmir Fuarında Söğütlü Pancar Pekmezi Aşçıların İlgi Odağı Oldu
12-12-2017

Söğütlü Belediyesi İzmir Fuarında
Sakarya Valiliği Travel Turkey İzmir’e katılarak tüm Dünya geneline Sakarya’yı tanıttığı stantta Söğütlü Belediyesi kültürel ve yöresel ürünleri ile yerini aldı.
08-12-2017

Sakarya Üniversitesi Söğütlü Meslek Yüksekokulu Yapımı İhalesi
05-12-2017

‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konu..
‘Toplumda Aile Yapımız ve Evlerimizin Bereketi Büyüklerimiz’ konulu konferans Söğütlü’de gerçekleştirildi.
05-12-2017