Söğütlü’de İlköğretim Haftası Kutlama..
Söğütlü İlköğretim Haftası programını G.Z. Gündoğan İlkokulu bahçesinde, ilçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe protokolü, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlköğretim Haftası programı için hazırlanan öğrencilerin gösterilerini misafirlerin beğenilerine sunmasıyla devam etti.

Başlayacak olan 2017-2018 eğitim - öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığını dile getiren eğitimci Başkan Genç, çocukların çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu ifade etti ve “Öğretmenler, eğitimin en önemli halkasıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur. Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişmekte. Milletimizin uygarlık yarışında ön sıralarda yer alabilmesi, ancak bilgi ile yetiştirilmiş nesillerin varlığı ile mümkün olacaktır.

Bu duygularla, 2017-2018 eğitim - öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Eklenme Tarihi:22-09-2017

Muhtarlar Haftası
19-10-2017

Nahit Serbes’ten Başkan Genç’e Ziyaret
Serbesler altın mağazalarının sahibi aynı zamanda kültür araştırmacısı ve yazar Nahit Serbes, Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i ziyaret etti.
17-10-2017

Söğütlü’de 18. Madde Uygulaması Sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
Söğütlü’de 18.Madde Uygulaması sonrası İlk Tapular Dağıtılıyor.
17-10-2017

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışı Merkez Cami'nde ve mahalle camilerinde vatandaşlara aşure ikram edildi.
10-10-2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda camilerin İslam medeniyeti tarihindeki yeri ve önemi çok büyük olduğunu ifade etti.
05-10-2017